Slider

Surullinen viikonloppu

toukokuuta 22, 2023

Huh, onpahan selvitty viikonlopusta! Olin Mikkelissä isäni luona keskiviikosta lauantaihin: vietettiin helatorstaita yhdessä ja perjantaina tein vähän lyhyemmän työpäivän, jonka jälkeen suunnattiin iskän kanssa kahdestaan mökille laittamaan mökkiä kesäkuntoon. Opettelin tekemään kevätrutiinit mm. vesipumppuun, tunsin itseni niin pro-asentajaksi kun onnistuin siinä suhteellisen vaivatta! :D Kirjoitin itselleni ja veljelleni siitä ylös for dummies -ohjeen, ja tarkoitus on tehdä samanlaisia vähän siitä sun tästä niin, että osataan kahdestaan huoltaa ja ylläpitää mökkiä sitten joskus, kun iskästä (toivottavasti vasta vuosikymmenten päästä) aika jättää.

Lauantai olikin sitten vähän rankempi päivä, kun vietettiin setäni/kummisetäni hautajaisia. Siunaus pidettiin kauniissa Rouhialan hautausmaan kappelissa, jossa en ollutkaan ennen käynyt. Kävin katsomassa setää ennen toimitusta, kun arkku oli auki hetken aikaa. Kokemus ei ollut pelottava, mutta kummallinen, sillä eihän hän itseltään enää oikein näyttänyt. Setäni oli aina tosi eläväinen, vauhdikas, iloinen, pilke silmäkulmassa ja hymy suunpielessä, eli täysin vastakohta tälle näylle. Olen silti iloinen, että kävin häntä katsomassa, kuolema konkretisoitui viimeistään silloin. Siunaustilaisuus oli aika rankka ja itkettiin kaikki omaiset tasaisen paljon. Muistotilaisuus pidettiin Ramin Konditoriassa Visulahdessa, mikä oli tosi kiva idea, ja oli ihana höpötellä sukulaisten kanssa pitkästä aikaa kunnolla, vaikka surullisen asian vuoksi koolla oltiinkin. Illalla hautajaisten jälkeen oli edessä vielä ajomatka takaisin Helsinkiin, mutta väsymyksestä huolimatta selvisin siitä onneksi ehjin nahoin. Lauantaina oli ihanan vähän liikennettä!



Monki dress
Gucci loafers
Saint Laurent bag

Käytin tähän postaukseen kuvituksena asukuvia, jotka äiti napsi Tivatissa viimeisenä iltanamme :) Mekko on äitin kaapista, ja mulle hieman iso, niin vyötin sen kiinni ja lyhyemmäksi - mielestäni aika kiva look!

Otettiin nämä kuvat ennen viimeistä illallista Tivatin ihanalla rantabulevardilla, jonka läheltä löytyi nämä designputiikit. Tämä Diorin myymälän seinä oli kaikessa yksinkertaisuudessaan mielestäni niin älyttömän kaunis, että sen edessä oli pakko kuvata! Itse myymälä oli vielä kiinni talvikauden jäljiltä, sillä kaupoille riittää asiakkaita tällä hetkellä lähinnä kesäkaudella. Olisi ollut ihana poiketa haaveilemaan...

Iloista uutta viikkoa kaikille!

Seuraa myös Instagramissa: @katrikonderla
Tilaa kanava Youtubessa: Katri Konderla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

& KATRI K. 2020