Slider

Anopin Suomi-vierailu ja harmaa villakangastakkiasu

maaliskuuta 09, 2023

Anopin vierailu Suomessa on sujunut oikein hyvin, mitä nyt sää teki tepposet ja iski oikein kunnon lumimyrskyn heidän parin päivän reissulleen. Niin mälsää! Käytiin silti eilen iltapäivästä Regatassa syömässä korvapuusteja ja esittelemässä anopin ystävälle umpeen jäätynyttä Itämerta. Tämän päivän he viettävät Joen johdolla Tallinnassa iltaan asti ja minä puolestani teen töitä kotoa käsin.

Illan ajattelin viettää ensin salilla ja sen jälkeen kaappeja läpikäyden. Mulla on ollut viime viikot päällä jokin ihmeellinen vimma päästä eroon tavarasta ja halu elää mahdollisimman vähällä tavaralla! En tiedä, mistä tämä pukkaa - taidan kaivata jonkinlaista muutosta ja selkeyttä elämään. Ehkä tämä ikuinen talvikin vähän vaikuttaa, kaipaan ympärille raikkautta ja valoa :D Yleensä rakastan takkeja ja neuleita, mutta nyt antaisin mitä vain, jos saisi pukeutua kepeisiin kesävaatteisiin tai edes vaikka vaan farkkuihin, bleisereihin ja loafereihin. Ah!

hm-premium-quality-coat-grey-wool-coat-1 hm-premium-quality-coat-grey-wool-coat-2 hm-premium-quality-coat-grey-wool-coat-3 hm-premium-quality-coat-grey-wool-coat-4

& Other Stories wool coat
New Look jumper
Miss Selfridges shorts
Celine belt
Vamsko boots
Chanel bag

Kapinoin talvea vastaan salaa takkien alla, kuten esimerkiksi tässä nahkasortsiasussa ;) Olin näitä kuvia ottaessa vähän kipeä, siksi silmät olivat noin sirrillä. Sukkikset olivat vähän turhan paksut, ja asu olisi näyttänyt kivemmalta vähän ohuemmilla sellaisilla, mutta näillä mentiin. En ole ihan varma, mikä on nahkasortsien käytön ikäraja, mutta toisaalta en usko pukeutumisessa sellaisiin laisinkaan!

Kuvissa näkyy kaksi tämän talven parasta ostosta: Vamskon Annabel-nilkkurit ja & Other Storiesin takki. Kumpikin kirpaisi ostohetkellä, mutta ovat osoittautuneet niin monikäyttöisiksi ja varmasti pitkäikäisiksi, että ovat joka sentin arvoisia. Voin suositella noita nilkkureita sydämeni pohjasta, ovat niin tukevat ja pystyssä pitävät liukkaillakin säillä, mutta tekevät kapean vartensa ansiosta säärestä kapean ja kauniin myös ihmisellä, jolla ei ole sääriä :D Itselläni kun on pelkkä nilkka ja pohje...

Iloista talvipäivää sinne!

Seuraa myös Instagramissa: @katrikonderla
Tilaa kanava Youtubessa: Katri Konderla
Kuvat by Jenni, editointi minä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

& KATRI K. 2020