Slider

Keväisempi takkiasu ja kiireisiä viikkoja

maaliskuuta 07, 2023

Viime viikko sujui aivan supertuotteliaissa merkeissä; kävin salilla (!!) pari kertaa ystäväni Wilman kanssa, sitten kuvaamassa somesisältöä kahtena päivänä Jennin kanssa, teatterissa äitin kanssa, näkemässä ystävääni Alichiaa aamupalalla ja tein vielä täpötäyden työviikonkin. Yleensä olen sellainen kotihiiri, etten tarkoituksella sovi viikkoja näin täyteen, mutta nyt oli kyllä tosi kiva ja yllättävän tasapainoinen viikko! :)

Myös tämä eilen alkanut viikko eroaa normiarjesta muun muassa siten, että tänään iltasella saapuu anoppini Briteistä Suomeen! En ehdi itse häntä varmaan kovin paljon tavata, sillä hän saapuu tänne ystävänsä kanssa vain kolmeksi yöksi. Tämä tarkoittaa kahta kokonaista päivää, joista toisen he viettävät Tallinnassa Joen kanssa. Odotan kovasti näkemistä ja sitä, että saan hänen kauttaan tekemäni Twinings Cold Infuse -tilauksen, hih! Briteissä on noista kylmän juoman teepusseista huomattavasti enemmän makuja tarjolla, ja anoppi ystävällisesti tarjoutui tuomaan niitä minulle Suomeen. En juo kovinkaan paljon kuumia juomia, mutta näillä saa perinteisen vesipullon sisältöön vähän vaihtelua :)

new-look-beige-houndstooth-coat-spring-outfit-blue-jeans-white-sneakers-beige-chanel-flap-bag-3 new-look-beige-houndstooth-coat-spring-outfit-blue-jeans-white-sneakers-beige-chanel-flap-bag-1 new-look-beige-houndstooth-coat-spring-outfit-blue-jeans-white-sneakers-beige-chanel-flap-bag-2

New Look coat, jeans, knitted vest
Nike sneakers
Chanel bag

Päätin viikonloppuna, että jos sää ei salli ohuempaa kevätvaatetusta, niin sävyihini se ei voi vaikuttaa! :D Hassua, miten kuvissa näkyvä asu on ihan yhtä lämmin kuin muutkin talviasut, mutta sävyt tekevät siitä keväisen.

Hiusteni pituus alkaa olla siinä pisteessä, että täytyisi päättää, leikkaanko niitä pari senttiä vai alanko kasvattaa pidemmiksi... En ole vielä osannut tehdä päätöstä. Hiukseni kyllä kasvavat ihan hyvin ja suht nopeasti, ja haaveilen pitkästä aikaa pitkistä hiuksista, mutta lyhyttä on helpompi ja nopeampi laittaa. Pitkät hiukset tulee helposti heitettyä vain ponnarille. Toisaalta olen oppinut hoitamaan hiuksiani ihan uudella tavalla verrattuna siihen, kun ne viimeksi olivat vyötärölle asti, ja haluaisin testata, miten paksuna saisin ne pysymään pitkinä. Aiemmin kun latvat lähtivät nopeasti jo ohenemaan.

Aurinkoista ja kirpakkaa pakkaspäivää kaikille teille!

Seuraa myös Instagramissa: @katrikonderla
Tilaa kanava Youtubessa: Katri Konderla
Kuvat by Jenni, editointi minä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

& KATRI K. 2020