Slider

Herkullinen vintagevalaisin

helmikuuta 22, 2023

Kaikki minut tuntevat tietävät, miten paljon rakastan yhdistää käytettyä ja uutta niin pukeutumisessa, kuin kotosallakin. Erityisesti astioilla, huonekaluilla ja valaisimilla on erityinen paikka sydämessäni silloin, kun kierrän vintageliikkeitä ja kirppareita. Meiltä löytyy tällä hetkellä kolme vintagena ostettua valaisinta, joista kaksi ei ole vielä käytössä. Toisessa on vääränlainen pistotulppa meidän kattoon, ja toiseen en ole löytänyt sopivaa varjostinta, sillä kannassa on erilainen mekanismi, kuin yleensä.

Hiljaa hyvä tulee, eiköhän nuokin saada pian käyttöön. Kolmas meiltä löytyvä vintagevalaisin on käytössä päivittäin, erityisen harmaina päivinä lähes koko päivän. Se on tämä upea keraaminen pöytävalaisin 80-luvulta!

80s-vintage-table-lamp-candy-cane-gold-brass-detail-vintage-find-blog-1 80s-vintage-table-lamp-candy-cane-gold-brass-detail-vintage-find-blog-2 80s-vintage-table-lamp-candy-cane-gold-brass-detail-vintage-find-blog-3

Rakastan jalkaosan karkkimaista muotoa ja kultaisia yksityiskohtia, se vaan on niin älyttömän herkullinen! Kultaisissa kohdissa muuten ei ole mustaa laisinkaan, vaan kultaus vain heijasti kuvatessa tummaa neulettani jolloin näyttää, että osa kultamaalista olisi jotenkin kulunut. Se kiiltää ihan joka kohdasta kuin uusi ❤

Varjostin on Ikeasta ostettu modernilinjainen perusversio, joka sopii mielestäni kokonaisuuteen hyvin, ja sitoo valaisimen tyylin sopimaan muuhun sisustukseen. Vieläkin yksinkertaisempi olisi parempi, joten voi olla, että joskus vielä innostun päivittämään sen. Ostin jalkaosan Etsystä, kreikkalaiselta putiikilta nimeltä Vinteye. Heidän valikoimastaan löytyy tosi paljon eri tyylisiä valaisimia eri vuosikymmeniltä. Toimitus oli nopea ja jalka hyvin turvallisesti pakattu, eli voin suositella! :)

Mitä pidätte valaisimesta? :)

4 kommenttia:

 1. Voi miten söpö! Sopii loistavasti tuohon kokonaisuuteen muiden esineiden kanssa. <3 Omaan silmään tohon valaisimeen sopisi parhaiten semmoinen varjostin, jossa olisi laskokset tms., mutta vain himpun verran tiuhemmassa, kuin mitä nuo jalkaosan raidat/osiot, mutta kovin kiva kyllä noinkin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei tiedän just, minkälaista varjostinta tarkoitat ja sellainen vaihtoehto on ollut itselläkin kiikarissa!! ❤ Kokeilin itseasiassa jo kahta sellaista H&M Homen versiota, laskostukset sopi hyvin mutta kumpikaan vaihtoehto ei ollut oikean kokoinen. Eli sellainen on kuitenkin edelleen vaihtoehtona :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos kommentista ja ihanaa päivää sinne! ❤

   Poista

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

& KATRI K. 2020