Slider

Ystävänpäivä ja kamelitakkiasu

helmikuuta 14, 2023

Iloista ystävänpäivää, kaikki te ihanat siellä ruutujen takana ❤ Onko teillä suunnitelmia ystävien tai kumppaneiden kanssa? Meillä ei ole tänään suunnitteilla sen kummempia spesiaaleja menoja, sillä oma päiväni venähti lukuisten kokousten vuoksi normaalia pidemmäksi, ja tällä hetkellä haluan lähinnä koomata sohvalla hyvän sarjan ja ruoan äärellä :D Saas nähdä, tsempataanko kuitenkin tästä vielä esim. yhteiselle iltakävelylle. Sunnuntaina sain Joelta jo etukäteiset pinkit tulppaanit, jotka oli poikkeuksellisesti mulle vuoden ensimmäiset! Yleensä aloitan tulppaanishoppailut jo tammikuussa.

Automme on vihdoin huollossa marraskuisen kolarin jäljiltä, jo oli aikakin! Prosessi on kestänyt korjaamon ja vakuutusyhtiön kanssa jo yli kaksi kuukautta, viive on ollut heidän välisestä kommunikoinnista johtuvaa. Auto on onneksi ollut ajokelpoinen, hammasta olisi kiristänyt huomattavasti enemmän, jos meillä ei olisi ollut koko tänä aikana autoa käytössä. Eilen joka tapauksessa Joe vei sen hoitoon Herttoniemeen, ja torstaina meidän pitäisi saada se sieltä uudenveroisena takaisin. Fingers crossed, että saadaan kaara alle entistä ehompana!

balmuir-villakangastakki-benita-high-quality-wool-coat-camel-coat-outfit-winter-style-outfit-3 balmuir-villakangastakki-benita-high-quality-wool-coat-camel-coat-outfit-winter-style-outfit-1 balmuir-villakangastakki-benita-high-quality-wool-coat-camel-coat-outfit-winter-style-outfit-2

Balmuir wool coat
Topshop jeans
H&M jumper
Vagabond boots
Chanel bag

Tämä Balmuirin villakangastakki on muuten osoittautunut huomattavasti lämpimämmäksi kuin mitä etukäteen povasin! Yleensä vuorettomat takit ovat vähän viluisia (vaikka kuinka olisivat villaa), mutta tällä olen tarennut hyvin tässä talvellakin. Tosin en ole varma, onko se itse takin vai tämän omituisen talven ansiota :D Miten voi olla, että aina vuorotellen on kaksi päivää pakkasta, sitten kaksi päivää plussaa, kaksi päivää pakkasta, kaksi päivää plussaa...?

Tämä kuvissa näkyvä asukokonaisuus on ollut päällä tänä talvena varmaan ainakin viidesti. Kuten viime viikolla totesin, olen aikamoinen outfit repeater aina, kun löydän omaan silmään kivasti toimivia komboja. Pidän tästä H&M:n teddypintaisesta neuleesta tosi kovasti, se on tavallista villapaitaa hieman kiinnostavampi yläosa ja tuo sitä jotain eritoten yksinkertaisiin asukokonaisuuksiin :) Jos jotain siinä muuttaisin, niin ehkä lisäisin pituutta vielä kymmenisen senttiä, mutta on tämä aivan ihana näinkin.

Vielä kerran ihanaa ystävänpäivää teille kaikille!

Seuraa myös Instagramissa: @katrikonderla
Tilaa kanava Youtubessa: Katri Konderla
Kuvat by Jenni, editointi minä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

& KATRI K. 2020