Slider

Paluu arkeen

tammikuuta 02, 2023

Onnellista uutta vuotta! ♥ Vihdoin se on täällä - ihana, ihana arki. Pysähdyin eilen oikein tositarkoituksella miettimään, että miten voinkaan tällä hetkellä olla niin pihalla elämästäni, ja syy lienee joulukuun kiireissä. Nimittäin kokonaiset 15 päivää viime kuusta vietin muualla kuin kotona (Lontoossa, Airbnb-asunnossa brittiperheen kanssa ja isäni luona Mikkelissä), ja 12 päivää koronaoireissa. Eli jäljelle jäi ihan vaan muutama normaali päivä, nekin pää kolmantena jalkana töitä tehden ja joulua järjestellen.

Sanomattakin selvää, että odotan niin paljon takaisin rutiineihin ja hieman rauhallisempaan arkeen kiinni pääsyä. Sekä itselläni että miehellä jäi koronaoireet ikävästi päälle ja oirehdimme edelleen, melkein 4 viikkoa myöhemmin. Juttelin tutun infektiolääkärin kanssa, että emme kuitenkaan ole enää tartuttavia, mutta on inhottavaa, kun olo ei ole ihan 100 %. Toivon, että loputkin oireet hiipuisivat ajan kanssa pikkuhiljaa pois, koska olen tottunut puuhastelemaan, menemään ja tekemään. On vähän mälsää, kun ei jaksaisi kuin maata, ja se jatkuva makaaminen vaikuttaa myös mieleen tosi negatiivisesti.

black-look-2 black-look-8 black-look-9 black-look-3

H&M Premium Quality jumper
Zara trousers
Vagabond boots
Celine belt
Chanel bag

Nämä asukuvat napsi Lontoossa ystäväni Siru, kun käytiin pyörähtämässä Notting Hillissä. Pakkasin silloin reissuun mukaan muuten lähes täysin pelkästään mustia vaatteita, koska kokomusta asu on mielestäni aina tyylikäs, oli yhdistelmä sitten mikä tahansa. Erityisesti erilaiset tekstuurit toimivat yhdessä ihan mahtavasti, kun väri on sama: tässäkin asussa on pörröistä alpakkaa ja tekonahkaa.

Lopuksi sidoin kokonaisuuden yhteen kultaisilla asusteilla ja koruilla, joissa muuten olen viime vuodet suosinut kultaa, kun ennen hopea ja valkokulta oli se juttu. Olisi hauska kuulla kommenteissa, onko teillä korujen/metalliyksityiskohtien suhteen preferenssiä, jota suositte ja jos on, pystyttekö henkisesti sekoittamaan eri metalleja yhtä aikaa? :D

Toivotaan vielä kerran niin onnellista, levollista, tavoitteet saavuttavaa uutta vuotta teille jokaiselle! ♥

Seuraa myös Instagramissa: @katrikonderla
Tilaa kanava Youtubessa: Katri Konderla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

& KATRI K. 2020