Slider

Työkuulumisia ja printtimekko

syyskuuta 05, 2022

Varoituksen sana tämän postauksen kuvituksesta - nämä olivat niitä, joiden laadulle tapahtui jotain mysteeristä kamerasta siirtäessä, nyyh. Pidin kuitenkin asusta ja olen käyttänyt sitä juuri tällaisena niin useaan kertaan, että halusin silti jakaa kuvat. Bare with me.

Tänään olikin jännä päivä töissä, kun toimistomme muuttivat kokonaan uusiin tiloihin. Vain muutama kilometri vanhasta rakennuksesta, mutta silti iso rupeama ja muutos, sillä siirryimme 2-3 hengen yksityisistä huoneista noin 80 hengen avokonttoriin. Uusi toimisto on tosi kiva, moderni ja pinnoiltaan uusi, eli olen tyytyväinen. Työskentelen kuitenkin valtaosin etänä, eli muutos ei kosketa itseäni niin paljoa kuin montaa muuta työkaveria. Eilinen meni pitkälti tavaroita purkaessa ja siis täytyy sanoa, että kyllä mä vaan rakastan muuttamisen tuota vaihetta, kun saa aloittaa kaiken puhtaalta pöydältä (tai tyhjistä kaapeista, heh)! Nautin niin paljon yhteiskeittiön tavaroiden purkamisesta, haaveeni työstä ammattijärjestäjänä siis elää edelleen vahvana... :DMinimum dress
Gucci flats
H&M Premium quality belt
Chanel bag

Karsin jossain vaiheessa lähes kaikki printit pois vaatekaapista, sillä kokonaisuus oli aivan liian sekametelisoppa ja minimalismi viehättää. Nyt olen kuitenkin varovaisesti yrittänyt lisätä sinne printtejäkin ilman, että kokonaisuus räjähtää käsiin. Olen saanut tästä ihanasta Minimumin mekosta kovasti kehuja joka kerta, kun olen sitä käyttänyt, ja on se kyllä kaunis! Löysin sen Zadaasta lähes käyttämättömänä, ja vyön kanssa se on mielestäni täydellinen syksyyn, kun ne herkimmät kesämekkoset on jo pakattu talviteloille.

Mitä mieltä olet asusta? :)

Pics by Jenni, edit by me

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

& KATRI K. 2020