Slider

Kokomustaa ja kultaa

elokuuta 31, 2022

Rakastan kaikista vuodenajoista ehkä eniten syksyä, joten jo ovella kurkkiva syyskuu on ilolla odotettu. Silti olen ihan vähän surullinen kesän päättymisestä, koska sekin oli ihana, vaikka helteiden osalta ajoittain "hieman" tukala, heh. Nyt ohjataan kuitenkin ajatukset täysillä syksyyn, ruskaan, syysleivontaan, kurpitsoihin, kynttilöihin ja muhkeisiin viltteihin, ai että! Meillä on syyskuun lopussa onneksi edessä vielä yksi pidempi mökkireissu, ja odotan innolla, että pääsen fiilistelemään kauneinta ruska-aikaa järven rannalle.

Ulkona näytti jo elokuussa kovin syksyiseltä ainakin Helsingissä, mutta se johtunee enemmänkin helteiden kärtsäämistä puista kuin jotenkin erityisen ajoissa saapuneesta ruskakaudesta :D Nämä kuvat kuvattiin joskus elokuun alkupuolella tai puolivälin maissa, ja silloin näytti Ullanlinnassa jo tältä!



Zara satin shirt
Stradivarius trousers
Gucci loafers
Celine belt
Chanel bag

Ennen en juuri koskaan pukeutunut kokomustaan, mutta viimeisen vuoden aikana olen innostunut siitä todella. Kokomusta näyttää aina niin huolitellulta, erityisesti jos kokonaisuuteen yhdistelee eri materiaaleja ja pintoja. Eli nahkahousujen ja alpakkavillan yhdistelmiä odotellessa, ai että...

Ennen muuten käytin vain ja ainoastaan hopeisia asusteita ja hopeisia metalliyksityiskohtia, mutta olen hiljalleen viime vuosina siirtynyt täysin kultaisiin sävyihin. Vihkisormukseni on valkokultaa, eli ei oikein istu muun kokonaisuuden kanssa, mutta joskus oli puhetta Joen kanssa, että ehkä voitaisiin hankkia mulle kakkossormus, vaikka 5v. hääpäivän kunniaksi… En vastusta ideaa, hehe.

Ihastuttaako vai kauhistuttaako kokomusta?

Pics by Jenni, edit by me

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

& KATRI K. 2020