Slider

Suosikit hiustenpesuun

huhtikuuta 08, 2022

Kuten minua kauan seuranneet tietävät, en oikein perusta hiustenpesusta, ja teenkin sen yleensä vain 1-2 kertaa viikossa. Kyllä, näin harvoin! Inhoan pitkien ja märkien hiuksien tunnetta niskassa, hiukseni ovat takkuuntuvaa laatua ja koko prosessi on vaan niin epämiellyttävä, heh. Hiuslaatuni on myös sen verran suora ja lasinen, että puhtaana sitä on mahdoton muotoilla kestävästi. Ilman isoa kasaa erilaisia pohjatuotteita tyyli latistuu heti, mutta muotoilutuotteiden lisäksi hiukseen muodostuu rakennetta luonnostaan, kun en pese sitä liian usein.

Tänä keväänä olen kuitenkin löytänyt kolme uutta juttua, jotka on piristäneet omaa hiustenpesukokemusta, ja joiden ansioista en itseasiassa enää vihaa sitä! En olisi tätä päivää uskonut tulevan, eli luonnollisesti jaan nämä vinkit teillekin - tiedän, että siellä ruutujen takana on samanlaisia tukkalaiskimuksia kuin allekirjoittanut ;)



Shampooharja


Shampoon ja hiusnaamioiden tasaiseen levittämiseen kehitettyä shampooharjaa olin epäaktiivisesti etsinyt jo jonkin aikaa, kun sellaisen bongasin muutamalla jenkkibloggarilla viime vuonna. Törmäsin tähän liilaan versioon Triplan Normalissa muistaakseni n. 7 euron hintaan, ja noukin sen heti ostoskoriin. Tämä on muuttanut hiustenpesuni täysin, sillä pitkän, ohuen ja takkuuntuvan hiuslaadun kanssa olen kokenut shampoovaiheen välillä haastavana niskassa (vaikka pesenkin hiukset aina 2-3 kertaa vaahdottaen). Tällä päänahka lähtee aivan järjettömän puhtaaksi, eikä hiuksiin varmasti jää tuotejäämiä. En voisi enää elää ilman tätä!



Biorion tuuheuttava ja ravitseva hoitoaine


Tämä oli ihan vahinkolöytö, sillä sain sen kaupan päällisenä jossain verkkoapteekkitilauksessa, kun tilasin keväällä ison kasan vitamiineja. Otin tämän jokin aika sitten käyttöön, ja vannon, etten enää taida palata edes Olaplexiin! Aine levittyy helposti, tehoaa nopeasti (vaikutusaika vain 1 min, mikä sopii tälle pikasuihkuttelijalle) ja tekee hiuksista silkkiset, muttei latista niitä. Eikä ihmekään, sillä tuote sisältää mm. ravitsevaa sheavoita ja tuuheuttavia B5-provitamiinia ja betaiinia. Pakko tilata lisää, kun tämä ilmaisputeli loppuu!



Tangle Teezer The Wet Detangler


Hylkäsin Tangle Teezerit vuosia sitten, kun koin, että ne repivät hiuksiani vähän liikaa. Kiinnostuin kuitenkin tästä uudemmasta mallista, joka on suunniteltu nimenomaan märkien hiuksien harjaukseen ja vähentämään katkeilua. Omiin hiuksiini tämä on toiminut oikein mainiosti, ja en enää halua harjata märkää hiusta muulla, kuin tällä. Suosittelen!



Sitten antaakin kuulua (rehellisesti), että kuinka usein siellä pestään hiukset? ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

& KATRI K. 2020