Slider

Yöpöytien tuunaus

maaliskuuta 29, 2022

Valehtelematta kaksi vuotta etsiskelin meille uusia mustia yöpöytiä, mutta mistään ei löytynyt yhtään silmääni täysin miellyttävää ja muihin kriteereihin sopivaa vaihtoehtoa. Yhdet aivan ihanat löysin Ellokselta, mutta liian myöhään, ja kauan yritin niitä samoja seurata Torista tai Face-kirppikseltä. Yhtäkkiä löysin Kierrätyskeskuksesta viime vuonna kaksi aivan mielettömän kauniilla jaloilla varustettua valkoista yöpöytää, jotka kuluneista pinnoista ja vanhahtavista vetimistä huolimatta huokuivat suurta potentiaalia (katso lähtötilanne Instagramista @katrikonderla). Kotiutimme ne kympillä kipale (tai siis 9 eurolla, koska kantiskortilla saa 10% alennusta, hehee!), ja koronatilanteen hetkellisesti hieman helpotettua viime vuoden huhtikuussa lastasin pyödät auton kyytiin ja köröttelin isäni luokse Mikkeliin.

Isäni kanssa hioimme pöytien pintoja kevyesti ja maalasimme ne 2-3 kertaan Tikkurilan mustalla Helmi-kalustemaalilla. Viimeistelin pöydät vielä vaihtamalla vanhat ysärityyliset valkoiset nupit Clas Ohlsonilta ostettuihin simppeleihin ja messinkisiin versioihin, ja näistä tuli aivan täydelliset. Siis en kestä!Tämä kokemus muistutti taas siitä, että kaikkea ei todellakaan tarvitse ostaa uutena, ja monesti pienellä vaivalla vanhasta saa jälleen uutta. Pöydät on nyt seisseet sängyn vieressä jo vajaan vuoden, ja edelleen ne tekevät minut iloiseksi joka ilta nukkumaan mennessä. Ne on niiiiin kauniit. Ne sopivat kauniisti yhteen noiden yövalojen kanssa, jotka ovat vähintään 50 vuotta vanhat, mahdollisesti enemmänkin. Kotiutin ne äitipuoleni vanhasta kampaamosta muutama vuosi sitten, kun hän sulki sen ja myi kaiken tavaran pois.

Mikä on sun viimeisin DIY-projekti? Meidän makkari on muuten muuttunut tosi paljon parissa vuodessa, kun vertaa tämän postauksen kuviin, oho...

2 kommenttia:

 1. Aivan ihanat. Itsellä DIY projektien tiellä tuppaa olemaan monesti ihan vain oma laiskuus. 😂 Nyt mulla on tosin meneillään pieni askarteluptojekti johon etsin vielä tarvikkeita, mutta hiljaa hyvä tulee.

  Ihanaa, että blogi päivittyy taas. Olen tästä niin iloinen. ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentista <3 Uuu, en malta odottaa, että kerrot tuosta projektista lisää!!

   Poista

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

& KATRI K. 2020