Slider

Current Bedroom Update

heinäkuuta 20, 2020

En ole vielä meidän joulukuisen muuton jäljiltä esitellyt uutta kotiamme juuri ollenkaan täällä blogin puolella. Tavarat hakevat vieläkin paikkaansa ja tuntuu, että joka viikko keksinkin vaihtaa asioiden järjestystä tai muita jekkuja! Tätä kyllä taisin tehdä edellisenkin kodin kanssa vielä neljännen vuoden kohdalla. Varmaankin se on niin, että mitä pidempään asunnossa asuu, sitä enemmän sen toiminnallisuudesta oppii?

I still haven’t introduced our home to you guys since we moved in December. Things are still finding their places and every week I invent something new regarding the organization and such… I think in our previous home I did the same for four years but I guess the longer you live and experience the place, the more you learn about its functionality?


Suurimmat huonekalut löysivät kyllä paikkansa täällä uudessa kodissa heti alkuun, mutta yksityiskohdat ja yleinen tunnelma on vielä hakusessa. Tykkään hirveän erityylisistä kodeista, ja se on kyllä tässä tapauksessa tosi iso ongelma! Toisaalta haluaisin aivan todella minimalistisen kodin, jossa mieli lepää ja jonka siivoamisessa ei kestä kauaa. Toisaalta taas sitten kunnon viidakkoluolan täynnä kaikenlaisia kasveja lattiasta kattoon. Toisaalta taas boho- ja biitsihenkisen rennon ja vaalean keitaan. Toisaalta linjakkaan mustavalkoisen. Miten voi olla näin päättämätön?

The biggest pieces of furniture found their places right from the beginning but the details and an overall vibe is still kind of missing. I like so many different home styles and that makes it so difficult! On the other hand I’d just love a simple and super minimalistic home, so that it would be peaceful and super quick to clean. On the other hand I also dream of a huge jungle with plants from roof to floors. Then again I love that beachy boho vibe so much, too. And black and white décor. How can I be so indecisive?


Sitten tietenkin pitää vielä kaiken kukkuraksi ottaa huomioon tuon asuntolainanjakajan mielipiteet. Hän on kunnon peribritti ja pitää kokolattiamatoista, tummasta sisustuksesta ja tummasta tunnelmasta. Isosta määrästä valaisimia, beigeistä seinistä, tummista lattioista. Onneksi ollaan monessa sisustuksellisessa asiassa joskus myös samaa mieltä, mutta kyllä silti kiistellään olohuoneemme seinän väristä tasaisin väliajoin :D

Tältä näyttää tällä hetkellä meidän makuuhuone. Sinne on varmasti tulossa vielä muutoksia, koska se on jopa mun makuun aivan liian valkoinen. Meillä on valkoiset lattiat ja se on selkeästi vaikuttanut siihen, ettei valkoiset kalusteet ihastuta enää yhtä paljon kuin ennen ja kaipaan esimerkiksi yöpöydiksi jotain tummempia kavereita. Tein nuo taulut juhannuksena meidän mökillä ja olen aika 50-50, olenko tyytyväinen vai en. Ne on kiva ja iso elementti seinällä, mutta niitä tehdessä opin paljon ja jos nyt tekisin uudelleen, osaisin tehdä paljon hienommat. Sitten toisaalta taas haluaisin seinälle mustat kehykset kontrastia tuomaan. Ehkä mun kannattaisi kokeilla maalata mustat reunat noihin tauluihin?

Sanoinko jo, että olen tosi päättämätön?

On top of all of these ”problems” I also share the mortgage with a guy who has such a British taste. He loves whole carpeted floors (absolute yuck for a Scandinavian person!!!), dark furniture and dark vibe. Lots of light fixtures, beige walls and darker floors. Thank goodness we sometimes do agree, but on a weekly basis we do argue over our living room wall colour :D

This is how our bedroom looks right now. There are lots of changes coming up for sure because it’s way too white, even for me. These days we have white floors (we used to have brown ones) and that’s why white furniture doesn’t really do it for me anymore. I’d like some darker nightstands for example. Those paintings I made a month ago and I’m a bit 50-50 if I like them a lot or not at all…. They’re a nice and big element on the walls but I learned a lot whilst doing them and if I redid them now, they’d turn out sooo much better. Then again I’m also thinking of something with black frames to bring a bit of contrast. Maybe I should paint a bit of black on the edges to make it look like black frames?

Did I already call myself indecisive?


2 kommenttia:

 1. Siis mitä?? Katoin että vissiin jostain taidegalleriasta ostetut taulut :D Mun mielestä näyttää just jotenkin raikkailta ilman reunuksia! Mutta ai että toi kokolattiamattofanitus... En voi ymmärtää... Tietty Briteissä on kylmemmät talot, mutta ne matot on niin tuskasta siivota ja tuntuu, että imuroidessa menee ikä ja terveys kun kaikki nyhtäpallerot pitää oikein hinkata sen imurin kanssa ja agh!! Täällä on myös aika vaikee löytää kämppää ilman kokolattiamattoja, mutta auta armias kun joku päivä ostetaan poikaystävän kanssa asunto, niin sinne ei niitä tule! Onneks oon tässä vuosien varrella ehtiny totuttaan poikaystävän siihen ajatukseen ja nykyisessä vuokrakämpässä on sentään yhessä huoneessa puulattia :--D Sori, menee tunteisiin tää kokolattiamattoasia hahah.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä miten ihana oot, kiitos <3 Oispa jostain taidegalleriasta, mutta ihan mökin nurtsilla bikineissä hikisenä ähkittyjä on nämä teokset :D Ja joo, oon vähän kahden vaiheilla itekin noiden reunusten kanssa, kun toisaalta nää on ihanan freesit näin. Ehkä mun kandeis testata ensin esim. mustalla teipillä, että miltä näyttää? Sen saa sitten repäistyä irti, jos ei sovikaan.

   Ja JOOOOO!!! Siis tää on meidän ikuinen keskustelun aihe kotona :D Joe ei ymmärrä, että ne matot on epähygieeniset vaikka niille kuinka tekis puhdistuksia. Jos kotona kävellään kengät jalassa, niin kuin usein Briteissä tehdään. Yyh! Joe on sitä mieltä, että hänen delicate kantapäät on kovettuneet Suomessa ollessa, kun ei ole kotona mattoa pehmentämässä askelia. Bullocks sanon minä!

   Mun sukulainen on naimisissa englantilaisen miehen kanssa ja ostivat talon Lontoosta joskus pari vuotta sitten, hänenkin AINOA vaatimus oli, että ei kokolattiamattoja :D Hyvä, että oot alottanu perehdytyksen aiheeseen ajoissa ;)

   Ja hei tää on the place to rant, koska mullakin menee ihan samalla tavalla tunteisiin :D

   Poista

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

& KATRI K. 2020