Slider

Uusi työ ja kevään eka trenssiasu

huhtikuuta 15, 2021

Viime aikoina blogi on jäänyt ihan liian huomiotta, kun arki on ollut niin täynnä kiirettä, erilaisia haasteita ja hieman koronalamaantumistakin. Olen instagramissa useaan otteeseen todennut, että koronan kanssa introverttius kantoi meikäläistä hyvinkin pitkälle, mutta nyt alkaa painaa raskaana rinnassa täälläkin. Koko ajan on vähän väsynyt, nuutunut ja ahdistunut olo, ja erityisesti painaa se, kun ei tiedetä, milloin päästään näkemään Joen perhettä Briteissä. Ei olla nähty heitä nyt 1,5 vuoteen ja ikävä on kova. Ei koronasta kuitenkaan sen enempää, sillä nyt on aika jakaa uusimpia asukuvia ja muita kuulumisia : )

Päällimmäisenä elämässä on tällä hetkellä uusi työ, jossa aloitin paperilla jo 1.4. mutta virallisesti vasta tämän viikon maanantaina, sillä lomailin tässä välissä pääsiäisen jälkeisen viikon. En saanut lomasta oikein mitään tällä kertaa irti juurikin tuon koronauupumuksen vuoksi, ja uuden työn aloitus tuli uniin lähes joka yö, mutta ainakin sain fiksattua Kierrätyskeskuksesta löytämäni yöpöydät. Niistä tuli maalaamalla ja vetimet vaihtamalla aivan superupeat, täytyy jossain vaiheessa tehdä postaus päivitetystä makkarista!


Uusi työni on samassa organisaatiossa, jossa työskentelin jo aiemmin, mutta hieman korkeammalla johdossa. Olen tosi innoissani uusista haasteista ja onnellinen uudesta mahdollisuudesta, mutta kyllä meinaa kieltämättä välillä paniikki hiipiä puseroon, kun yhtäkkiä ei vielä osaakaan omaa työtä! Olen persoonana vähän sellainen, että saan itsevarmuutta osaamisesta, ja en tykkää yhtään mokata. Jos moka sattuu käymään, soimaan itseäni ihan turhankin kovasti. Uudessa työssä ei kuitenkaan koskaan voi kaikkea osata heti, eli yritän olla olematta itselleni liian ankara ja pelkäämättä virheitä liikaa. Niitä tulee varmasti tapahtumaan, mutta se ratkaisee, miten annan niiden vaikuttaa omaan olemiseen ja tekemiseen.

Uudessa työssä pääsen tällä hetkellä tekemään etätöitä neljänä päivänä viikossa, mikä on tosi kiva juttu. Työmatkani on noin kolme varttia suuntaansa, eli päivässä (saati viikossa tai kuukaudessa!) säästyy todella paljon aikaa elämälle. Olenkin uuden työn myötä ottanut itselleni myös uuden ravintohaasteen, sillä terveellisten snacksien syönti on helpompaa kotona kuin työpaikalla, jonne kaikki pitäisi aina prepata, pakata ja kantaa.


Ensimmäistä kertaa ikinä olen siis alkanut kiinnittää huomiota ateriatahtiin ja siihen, että syön 5 kertaa päivässä. Olen myös tutustunut vihdoin makroihin, eli hiilareihin, rasvaan ja proteiiniin. En laske niitä mitenkään maanisesti, mutta seurailen about-määriä FatSecret-sovelluksella, ja vitsit, että se on koukuttavaa!! Tuo sovellus on tähän tarkoitukseen loistava, kun sieltä löytyy valmiiksi kaikki kauppojen tuotteet ja jos jotain ei valmiiksi löydy, sen pystyy itse helposti lisäämään.

En edes kehtaa sanoa, miten vähän proteiinia söin ennen kuin aloin kiinnittämään siihen huomiota, ja yllättäen herkuttelukin on jäänyt vähemmälle, kun olen panostanut aikaa ja energiaa makroihin. Yllättäen olen ollut kylläinen miinuskaloreillakin, ja paino on tippunut pari kiloa alle viikossa, mikä tosin varmaan kertoo suuresta määrästä nesteitä ja turvotusta, eikä niinkään rasvan palamisesta… Tavoitteenani on seurailla makroja sovelluksen avulla esimerkiksi muutamasta viikosta kuukauteen ja oppia siinä ajassa hahmottamaan oikeat määrät ruokia ja välipaloja. Sitten jatkan ilman seurantaa, jos siltä tuntuu. Haluan edelleen herkutella myös epäterveellisesti, mutta painottaa ne viikonloppuihin ja spesiaalihetkiin. Tärkeintä on kuitenkin se, ettei ruoka hallitse elämää, onneksi olen sitä paitsi liian laiska ja saamaton sellaiseen :D


H&M trench coat
Uniqlo shirt
H&M jeans
Vagabond boots
Saint Laurent Sunset Medium bag
Snö of Sweden & Glitter rings

Minulla on jo kauan ollut etsinnässä se täydellinen trenssi, ja tämä kuvissa näkyvä on jo aika lähellä sellaista. Runsaalta malliltaan ja kylmänsävyiseltä väriltään takki on ihan mielettömän upea, ja otin tarkoituksella siitä pari kokoa isomman, jotta saan silhuetista rennon ja löysän. Takin materiaali on kuitenkin hieman rypistyvää, jäykkää ja helposti tahraantuvaa, mistä en niinkään pidä, mutta toistaiseksi olen kuitenkin tähän erittäin tyytyväinen, eikä uusi trenssi ole akuuteimmalla ostoslistalla :)

Täytyy muuten tähän samaan kehujen kerhoon todeta, että näissäkin kuvissa näkyvä Saint Laurentin Sunset-laukku on ollut jokaisen pennin arvoinen. Tekin olette jo varmaan ihan kyllästyneitä näkemään samaa laukkua kaikissa kuvissa, heh, mutta olen käyttänyt sitä lähes joka päivä siitä asti kun sen postista syyskuussa noudin, eikä siinä näy pienintäkään käytön jälkeä esimerkiksi nahan kulmissa tai metallisosissa. Ainoastaan YSL-logon välit tuppaavat keräämään pölyä, ja ne on aika haastavaa puhdistaa, mutta muuten ostos on ollut ihan nappi.

Aurinkoista kevätpäivää teille kaikille, ja kertokaa, mitä teille kuuluu? <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

& KATRI K. 2020