Slider

Kukkamekossa

huhtikuuta 21, 2021

Nyt eletään jo keskiviikkoa, mutta silti on pakko jakaa, että vitsit, mikä ihana kesäinen viikonloppu meillä olikaan! Ainakin Helsingissä tarkeni toissa päivänä ihan hurjan hyvin nahkatakilla ja kesämekolla ilman mitään sukkahousuja, ja luonto tuoksui niin keväiseltä. Aloitettiin aamu herkullisella itse tehdyllä brunssilla (meille on muodostuneet selkeät brunssisuosikit, joilla saa nopeasti kasaan ihanan kokonaisuuden!), ja nappasinpa muuten pientä brunssivinkkipostausta ajatellen muutamasta ruokalajista kuvatkin. Eli pian on tulossa blogiin muutama helppo resepti brunssille siltä varalta, että siellä tarvitaan pian nurkan takaa kurkistavaan vappuun ideoita.

Ajeltiin brunsseilun jälkeen pitkästä aikaa keskustaan ja käytiin kävelyllä Lapinlahden lähteen alueella, joka oli ennen meidän viikonloppujen kävelykohde silloin, kun asuttiin vielä Jätkäsaaressa. Käväistiin samalla reissulla myös Verkkokaupassa hakemassa Joen kitaraan uudet kielet ja Ruohiksen Cittarissa tekemässä pienet ruokaostokset. Vanhoille asuinalueille on ihana palata erityisesti hyvällä säällä ja fiilistellä sitä, miten nurkat onkaan niin tuttuja mutta alue edelleen elää. Varsinkin Jätkäsaari, jossa asuin yli neljä vuotta, ja jota on rakennettu nyt viime vuodet hyvin tehokasta tahtia.


Sunnuntainen ajo jäikin sitten viimeiseksi hetkeen, sillä maanantai-iltana auto ei yhtäkkiä enää käynnistynytkään. Eilen yritettiin sen parissa jumpata Joen ja veljeni kanssa, mutta ei auttanut ainakaan lisävirran anto veljen autosta. Matkassa oli kuitenkin muutama kommervenkki, eli tänään vielä kokeillaan varalta erillistä akkulaturia. Jos se ei toimi, on kai seuraavaksi pakko soittaa vakuutusyhtiöön ja selvittää, mitä meidän vakuutus korvaa ja voitaisiinko esim. soittaa paikalle hinauspalvelu, joka tarvittaessa vaihtaisi akun siinä heti paikan päällä. Jos ongelma nyt siis edes on akussa, eikä jossain muussa osassa. Tuo akku on kyllä jo ikivanha, eli voi hyvin olla siinä.

Inhoan kaikenlaisia autoasioita, kun en niistä mitään ymmärrä :D Kävin autokoulussa nämä tällaiset teknisten asioiden teoriat silloin viime vuonna etänä, enkä kovin mieleenpainuvasti, koska nojaan ihan liikaa Googleen. Täytyisi varmaan kyllä opiskella edes perusasiat, ennen kuin tulee eteen tilanne, että olen jossain tien poskessa jumissa tyhjentyneen puhelimen akun kera ja yhtäkkiä en pystykään etsimään sitä Youtube-tutoriaalia...


Reserved jacket
Indiska dress
Vagabond sneakers
Saint Laurent Sunset medium bag

Vihdoin sunnuntaina pääsin ulkoiluttamaan tätä mielettömän kaunista kukkakuvioista kietaisumekkoa, jonka ostin joskus talvella Forumin Indiskan loppuunmyynnistä. Vilautin mekkoa teille Instagramin puolella, enkä ole varmaan koskaan saanut mistään vaatekappaleesta näin paljon viestiä - tosi harmi, ettei sitä ole enää kiinnostuneille saatavilla. Onneksi Indiskassa on jatkuvasti paljon samantyylisiä yksilöitä, eli silmä tarkkana! :)

Oon muuten pitkästä aikaa fiilistellyt taas takkien ja huppareiden sitomista lanteille, kunnon ysärityyliin. En malta odottaa kesän sortsilookeja, hupparia vyötäröllä, tennarit tai sandaalit jalassa. Onneksi säiden puolesta ollaan hyvää vauhtia puksuttamassa niitä hetkiä kohti ♥

Aurinkoista keskiviikkoa!

2 kommenttia:

  1. Täydelliset kukkamekot ja -hameet ovat kyllä kevään ja kesän parhaimpia vaatteita. Sopii nahka- ja farkkutakkien kanssa loistavasti.

    VastaaPoista

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

& KATRI K. 2020