Slider

Ihana kynsilakka syksyyn

lokakuuta 23, 2020

Uskollinen ikivanha H&M:n täydellinen viininpunainen kynsilakka sanoi itsensä viime talvena irti (nyyh!), eli hankintalistalle ilmestyi sen tuuraaja. Lähdin liikkeelle vähän katkerin mielin, koska viininpunaisissa tai burgundyn sävyisissä kynsilakoissa on tosi haastavaa löytää se just eikä melkein -sävy. Monet niistä on aivan liian lämpimiä tai jopa violettiin/pinkkiin taittavia.

Uutta lakkasävyä metsästäessäni ajattelin elämäni ensimmäistä kertaa vihdoin kokeilla Essien kynsilakkaa ja löysin onnekseni monta potentiaalista sävyä! Vertailin mm. Shearling Darlingia ja Model Clicksiä. Kassan kautta kotiin päätyi lopulta ihanainen Model Clicks -sävy, koska siinä pitäisi olla jonkinlaista geeliefektiä ja "geelilakkauksen kestoa" mukana.


Essie Gel Couture - Model Clicks

Sävy on todella tumma ja näyttää jossain valossa jopa mustalta, mutta se on sellaisenaan aivan mielettömän upea juuri syksyyn ja talveen!! Voi olla, että käyn hamsteroimassa itselleni myös vielä tuon Shearling Darlingin, sillä sekin näyttää olevan kaunis, kylmempi sävy mutta tätä Model Clicksiä astetta punertavampi ja inasen vaaleampi. Sittenpä ei tarvitse hetkeen taas etsiskellä sopivia syyslakkoja.

Ja mikä parasta, yhdellä minimaalisella fiksauksella ainakin tämä Model Clicks kesti kynsissä siistinä yli 1,5 viikkoa, eli tuon mainoksissa mainitun pidemmän keston huomasi kyllä. Wau!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

& KATRI K. 2020