Slider

Korvakorujen säilytysvinkki

syyskuuta 17, 2020

En oikeastaan kauheasti käytä koruja muuta kuin korvissa, ja niitä mulla onkin sitten aivan liikaa. Yritin joskus harventaa, mutta jokaiselle parille on kuitenkin se oma käyttöhetkensä ja fiiliksensä, eli niin montaa paria en onnistunut kokoelmasta poistamaan, heh... Monta vuotta etsin sitten sitä täydellistä säilytysratkaisua niin, etteivät korvisparit olisi aina hukassa, koska olen aikamoinen kiireessä "sinne tänne nakkaaja". Vihdoin törmäsin täydelliseen ratkaisuun elokuussa Mujissa, joka myy erilaisia akryylibokseja kaikenlaiseen säilytykseen ja niihin myös erilaisille koruille sopivia sisuksia.

Ostin akryyliboksin heti siltä seisomalta, mutta veluurisia sisusteita jouduin odottelemaan yli kuukauden päivät. Vihdoin tänään niitä tuli jälleen saataville ja hain heti kaksi kappaletta noita 15 lokeron sisusteita, eli yhden boksin kumpaankin kerrokseen. And guys... mun sisäinen Marie Kondo on niin onnellinen!


Pakkasin laatikon alakertaan kaikki kooltaan suurimmat ja harvoin käytetyt parit. Kaikessa simppeliydessään boksin kauneus viehättää, ja tuo muunneltavuus on vain plussaa. Jos joskus innostun vaikka kaulakoruista ja kyllästyn korviksiin, voin hankkia samaan boksiin kaulakoruille sopivat sisukset. Säilytin muuten korviksia tuossa akryyliboksissa jo ennen veluuristen sisusten ostoa ja kivalta näytti silloinkin, mutta rehellisyyden nimissä tämä on vähän järjestelmällisempi ratkaisu...

Tässä siis loistovinkki kaikille, joilla on sama jatkuva korviskriisi päällä. Akryyliboksi maksoi muistaakseni 20€ ja nämä kuvissa näkyvät veluuriset sisukset 13€/kappale. Yhteishintaa boksille tuli siis 46€, mikä ei ole mielestäni paha hinta siitä, miten paljon iloa ja helpotusta boksi tulee arkeen tuomaan. En voi kuin suositella!

Onko teillä vinkkejä muihin Mujin superhyvin toimiviin tuotteisiin? En ole vielä ehtinyt itse tutustua kovinkaan moneen, mutta tämä kyllä vakuutti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

& KATRI K. 2020