Slider

VIDEO: My day mökillä

syyskuuta 19, 2020

Pitkästä aikaa kuvasin videon, tällä kertaa My dayn meidän kesän viimeisen mökkireissun viimeisestä kokonaisesta päivästä. Mulla ei ole erikseen videoita varten toista kameraa eikä kuvauskameraani olemassa videoihin sopivaa linssiä, joten kuvasin kaikki videot iPhonella. Yllättävän ok-laatu, vaikka ehkä valkotasapaino voisi olla parempi. Muutama klippi jostain syystä tuhoutui videonmuokkausohjelmaan siirtäessä, mikä harmittaa, mutta aika monta sain silti pykättyä yhteen!

Mietin kauan, että kehtaanko edes julkaista tätä videota, koska a) en todellakaan osaa vielä editoida kovin hyvin ja b) näytän tässä niin mökkielämästä ryvettyneeltä ja c) mun kasvot on aamuisin aivan superturvonneet. Toisaalta ajattelin, että tämä on just sitä oikeaa elämää, jota somessa pitäisi enemmän olla ja päätin olla rohkea.

Eli tässä se tulee!

Jos tykkäätte videosta, tilatkaa mun kanava ja kommentoikaa, otan mielelläni vastaan myös lisäehdotuksia ideoista, joita toteuttaa videolla. Tykkään oppia uutta ja mulla oli hauskaa videota editoidessa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

& KATRI K. 2020