Slider

Dionysus

lokakuuta 12, 2020

Saanen esitellä uuden laukkutulokkaani, Guccin GG Supreme Dionysusin. Suorastaan hävettää ostaa kaksi kallista laukkua näin lähekkäin toisistaan, kun vasta elokuussa ostin Saint Laurentin Sunset Mediumin, mutta olin näihin molempiin etukäteen ahkerasti säästänyt ja kun tilaisuus tuli, miksipä sitä hukkaamaan. Olen pohtinut kumpaakin useamman vuoden, ja jos silti katumus (tai vaikka henkilökohtainen konkurssi) iskisi, saan molemmat varmasti myytyä eteenpäin. En kyllä usko, että iskee, sen verran silmät sydäminä ja hymy korvissa näitä molempia käyttäessä olen!

Malli julkaistiin Guccin Fall/Winter –kokoelmassa vuonna 2015 ja muistan nähneeni sen ensimmäisen kerran juuri 2015 talvella. Silloin ajattelin, että apua, mikä kuosi, mutta vuosi kun kelataan eteenpäin, kuolasin tätä laukkua jo ihan huolella. Samaan aikaan sitä alkoi näkyä ulkomaisilla ja pikkuhiljaa myös suomalaisilla bloggaajilla. Dionysusia löytyy useissa eri väreissä ja kuoseissa, ja siitä on povattu Guccille uutta ajatonta klassikkomallia, vähän niin kuin heidän versiotaan Chanelin flap bagista. En yhtään ihmettele, sen verran kaunis ja klassinen, mutta silti kiinnostava tuo malli on.


Laukku myi ensimmäiset vuodet aika hanakkaa tahtia loppuun aina, kun uusi erä tuli myyntiin. Silloin ensimmäisinä vuosina vakavissani harkitsin jo kerran sen ostoa, mutta ajattelin, että kyllästyn tuohon monogrammiprinttiin kuitenkin. Noh, vuosia myöhemmin, tunnen edelleen yhtä kovaa paloa tätä kaunokkia kohtaan. Ennustan meistä pitkäikäisiä kumppaneita ja olen ihan täpinöissäni kaikista niistä syysasuista, joihin tämä sopii kuin nakutettu!

Mielestäni laukku sopii todella kauniisti erityisesti klassisiin asukokonaisuuksiin, kuten vaikka nilkkurit + kauluspaita + farkut –komboon, ja tuo niihin sitä jotain. Beige neule tai villakangastakki näyttää varmasti myös upealta, koska laukku toistaa niitä samoja sävyjä tuossa ihanan siirappisessa mokkanahassa ja printissä.


Laukku on 28 x 17 x 9 cm mitoillaan täydellinen arkilaukku ja koostuu kahdesta suuresta osiosta, joita erottaa vetoketjulla varustettu kolmas sisätasku. Myös ulkopuolella, mokkaläpän alla, on söpö piilotasku! Laukun sisäpuoli on ruskeaa mokkaa, joka kauniisti pilkistää myös läpän alta laukun ollessa kiinni. Edellisen käyttäjän jäljiltä mokkaläpän sisäpuolella on pientä kulumaa, eli ostoslistalla on jokin oiva mokanpuhdistusaine sekä mokkaharja, joilla huoltaa tuota sisäpuolta. Uskon, että sillä saa ihmeitä aikaan!

Pakko mainita erikseen vielä tuo kreikkalaisesta mytologiasta tuleva solki, jossa on kaksipäinen tiikeri. Solki ja laukun nimi pohjautuvat tarinaan Dionysuksesta, kreikkalaisesta hedelmällisyyden, maanviljelyn, viinin, elämän, nautinnon, tanssin ja kuolemattomuuden jumalasta. Jo on siinä monta titteliä yhdellä jumalalla, heh. Solki on vahva ja napakka ja sitä täytyy nipistää sivuista, jotta laukku aukeaa. Tämä ehdottomasti lisää käyttöturvaa.


Tiedän, että tämä Guccin monogrammikuosi jakaa mielipiteitä ja vahvasti, mutta mitä te olette mieltä? Kirjoitan vielä erikseen postauksen siitä, miten Vestiairesta tilaus sujui, eli stay stuned!

DISCLAIMER: Haluan muistuttaa asiasta, josta ei mielestäni sosiaalisessa mediassa puhuta tarpeeksi: laukku tai muu kallis "turhake" ei ole syy ottaa velkaa. Sellaista ei kannata KOSKAAN ostaa luotolla tai muuten velaksi. Jos siis haaveilet jostain suuremmasta ja kalliimmasta ostoksesta, kannattaa siihen ensin säästää rahat (niin olen itse aina tehnyt). Lopulta se ostoskin - jos päädyt sen siinä vaiheessa enää edes tekemään - tuntuu niin paljon paremmalta ja kovalla työllä ansaitulta saavutukselta. Sit on lupa nauttia ihan täysillä!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

& KATRI K. 2020