Slider

Rehellinen mielipide Estrid-höylistä

lokakuuta 07, 2020

Postaus sisältää kaupallisia linkkejä, jotka on merkitty *-merkein.

Kukaan somessa pyörivä ikäiseni nainen ei ole voinut välttyä Estrid-höylämerkin mainoksilta ja somekampanjoilta, ja pastelliväriset höylät yhdistyvät mielikuvissa heti tähän brändiin (tai jenkkiläiseen versioonsa eli billie razoriin, jos jenkkibloggaajia seuraa). Todella moni suomalainen vaikuttaja hehkutti talvella ja keväällä näitä höyliä niin paljon, että päädyin ostamaan itselleni jatkuvan tilauksen joitain kuukausia sitten...

Tämä postaus ei ole Estridin kanssa sovittu yhteistyöpostaus (vaikkakin sisältää komissiolinkkejä), vaan ajattelin tulla kirjoittamaan oman, rehellisen kokemukseni Estridiä nyt muutaman kuukauden ajan käytettyäni! Let's go.


Mikä ihmeen Estrid?


Estrid* on firma, joka tarjoaa naisille vegaanisen, 5-teräisen ja laadukkaan höylän edulliseen hintaan. Estridin höylä on tavallista ekologisempi, sillä ainoastaan terä vaihdetaan tasaisin väliajoin ja sama varsi kestää käytössä (vähintään pienen) ikuisuuden. Teristä taas ihmeellisen tekee se, että niiden reunukset on liukastettu kaakaovoilla, aloe veralla ja karitevoilla, jolloin terät pääsevät tiukasti karvan juureen eikä esimerkiksi vaahtoa tarvita erikseen. Estridin sheivereissä ei ole eläinperäisiä ainesosia, kuten useimmilla merkeillä, ja jokaisesta ostoksesta Estrid lahjoittaa rahaa ruotsalaiselle Kvinna till Kvinna -oikeusjärjestölle. Kaikin puolin siis oikein hyvä paketti.

Lisäpisteitä rapisee Estridille* ehdottomasti siitä, että heille voi tehdä höylien vaihtoteristä kestotilauksen. Kuulostaa tosi 90-lukulaiselta, mutta kyllä se vaan on kätevää, kun ei itse tarvitse muistaa! Asiakkuuden aloittaessa ilmoitin haluavani vaihtoteriä muistaakseni 2 kk välein, mutta terät ovat niin laadukkaita, että olen ollut aikeissa ilmoittaa asiakaspalveluun stoppaavani lähetykset hetkeksi tai harventavani niiden aikavälejä. Yksi terä kestää omassa käytössäni tosi kauan hyvänä.


Estridin aloituspaketti


Sain aloituspaketissa imukupilla liimattavan seinätelineen, teräksisen höylävarren sekä kaksi kappaletta vaihtoteriä. Valitsin väriksi tosi kauniin blush pinkin, lisäksi tarjolla on mm. liila, keltainen, harmaa ja valkoinen vaihtoehto. Erikseen voisi ostaa höylälle reissukotelon, jolle en vielä ole kokenut tarvetta. Ensivaikutelmaltaan höylä tuntui ja tuntuu laadukkaalta, se on selkeästi painavampi kuin kaupan perushöylä.

Seinäteline ei millään meinannut kestää kylpyhuoneen laattaseinässä, vaikka kiinnitin sen tarkasti ohjeen mukaan. Se kestää aina about n. 3-4 viikkoa seinässä ennen kuin taas putoaa. Tosin nyt ei ole hetkeen pudonnut, eli ehkä se vihdoin alkaa pysyä. Höylän runko on onneksi vahvaa tekoa eikä ole hajonnut putoamisista huolimatta! Vasta näistä kuvista huomasin tuon toisen päädyn pienen kuluman.


Noh, miten se sheivaa?


Mielettömän hyvin! Ihan alkuun onnistuin saamaan kunnon punaiset pisteihottumat, mitä vähän säikähdin, koska tätä ongelmaa mulla ei ole koskaan aiemmin sheivereiden kanssa ollut. Pian ymmärsin, että terä on tosiaan niin terävä, että se vain ilmeisesti repi kuivahkon ihoni aivan auki. Nykyään juuri uuden terän vaihdettuani sheivaan vähemmällä voimalla tai sitten pidän huolta, että iho on etukäteen erityisen hyvin kosteutettu.

Sheiveri toimii hyvin koko kroppaan, ja aina uuden terän vaihdettuani olen vedellyt sillä myös poskieni pienenpientä nukkaa, jolloin meikki ja muu ihonhoitotuote levittyy kauniimmin. Fiilaan erityisesti tuota liukastettua terää, koska sen avulla esim. sääret sheivaa suihkussa alle puolessa minuutissa(!). Olen aina ollut tosi laiska sheivaaja ja saatoin aiemmin sheivata sääret oikeasti kerran talvessa, koska mulla on tosi vaaleaa ja lyhyttä karvaa. Nyt teen sitä jatkuvasti, koska siitä on tullut jopa kivaa! Summasummarum, Estrid* on mullistanut mun sheivausmaailman ja en siis näe, että palaisin koskaan minkään muun merkin pariin - olen ollut niin tyytyväinen.

Onko teillä kokemusta Estridin tuotteista?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

& KATRI K. 2020