Slider

9 x tätä et tiennyt minusta

syyskuuta 29, 2020

Käytän vain mustia/valkoisia/nudeja sukkia
Vuosien projekti on tulossa pian päätökseensä, kun sukkalaatikostani löytyy enää yksivärisiä sukkia, nekin kaikki mustia, valkoisia tai nudeja. Värikkäät, saati kuviolliset sukat aiheuttavat vilunväreitä paitsi pyykinpesun, myös tyylin suhteen – en halua nilkkojeni olevan värikkäät vaikka hauskoja sukkia muuten rakastankin kaupoissa fiilistellä. Suurin osa sukistani on mustia Espritin 5 paria / paketti -pitkävartissukkia tai sitten näkymättömiä ballerinasukkia. Pitkävartiset on käytössä pääasiassa vain talvella, muuten hiihtelen menemään nilkat paljaana näkymättömillä sukilla.

Olen sotkuinen mutta järjestyshullu
Olen arjessa aivan supersotkuinen, mutta silti rakastan järjestystä. Saatan käyttää tunteja kategorisoiden saman luokan tavaroita yhteen, ja mulle on äärimmäisen tärkeää esim. keittiönkaapeissa pitää tavarat niille tarkoitetuilla hyllyillä, aina samoilla paikoilla. Silti tavaroita (enimmäkseen vaatteita) saattaa jäädä helposti lojumaan ja yritän nyt ottaa uudeksi iltarutiiniksi laittaa munakelloon 10 minuuttia, jonka aikana palautan tavaroita niiden oikeille paikoille. Kymmenessä minuutissa ehtii yllättävän paljon!


Haluaisin opetella juoksemaan, mutten osaa
Käyn vapaapäivinä aina pitkillä ja ripeillä power walkeilla, mutten kerta kaikkiaan osaa juosta. Haluaisin kyllä opetella, koska se olisi erinomainen harrastus ympäri vuoden ja sopisi ymmärtääkseni myös astmaatikolle. Samaan syssyyn haluaisin saada myös arkipäiviin joko power walkit tai pienet juoksut, mutta olen kerta kaikkiaan liian laiska ja väsynyt työpäivän jälkeen. Kaikki liikunta on ollut musta aina ihan kamalaa ja tylsää ja aina löytyy syy, miksi ei... Onko kellään kerrottavana mitään success storya, jossa lähtötilanne on ollut sama? :D

Rakastan kaikkia vuodenaikoja
Jokainen vuodenaika on mun lemppari, vaikka syksyhulluksi tunnustaudunkin. Talvessa pidän raikkaasta ilmasta, luminietoksista ja niiden narskeesta, kirpeistä pakkasposkista, aurinkoisista talvipäivistä ja joulusta. Kevät puolestaan tuoksuu ihanalta, kuiva asfaltti tuntuu kevyeltä, luonto herää kukkaan, ihmiset ovat iloisia ja on ihana kuriutua kuukausien toppatakkikerroksista vihdoin ulos. Kesällä on ihan parasta mökkeillä, reissata, lukea kirjaa auringossa tai käydä ihan vaan iltakävelyllä lähipuistossa jäätelötötterön kera. Syksyllä taas fiilistelen kynttilöitä, lämpöisiä huopia, kurpitsoja, villasukkia, mausteita ja hohtavan oransseja auringonlaskuja. Miten näistä ikinä voisi valita yhtä lempparia?


En osaa kuunnella äänikirjoja
Rakastan lukemista, mutten kerta kaikkiaan osaa kuunnella äänikirjoja. Alan aina pohtia ihan muita asioita ja sitten huomaankin, että en ole kymmeneen minuuttiin kuunnellut sanaakaan. Toisaalta mulla oli ennen tämä sama ongelma podcastien kanssa eikä ole enää, eli ehkä tulevaisuudessa opettelen myös äänikirjat! Tällä hetkellä luen kuitenkin perinteiseen tyyliin sivuja itse kääntämällä.

Juon paljon vettä arkisin
Juon arkisin 2-3 litraa vettä jo pelkästään työpäivän aikana, koska mulla on siihen maailman paras juomapullo työpöydälläni. Vastavuoroisesti viikonloppuisin meinaan unohtaa vedenjuonnin lähes kokonaan, kun päivät ovat niin rytmittömiä! Ja sen kyllä huomaakin sitten olossa ja ihossa jo parin päivän jälkeen, hups.


En osaa napsauttaa sormia
Vasemmalla kädellä saan aikaiseksi sellaisen ehkä 1/3-napsautuksen silloin kun planeetat on oikeissa asennoissa, mutta sen enempää en kerta kaikkiaan saa napsuteltua sormiani :D En tiedä, onko mun sormet liian jäykät vai liian lyhyet vai mikä tämän ongelman ydin on. Tämä asia turhautti jo lapsena ihan tosi paljon ja edelleenkin välillä. Napsuttelu ei välttämättä ole se hyödyllisin taito elämässä, mutta oishan se nyt aivan supersiistiä osata napsutella tilanteen niin vaatiessa!

Unohdan kuunnella musiikkia
Mulla on Spotify Premium, josta kuukausittain maksan, mutta välillä saattaa mennä kuukausia putkeen, etten yksinkertaisesti muista kuunnella musiikkia. Tykkään luontaisesti hiljaisuudesta niin paljon, etten oikeastaan kaipaa musiikkia esimerkiksi taustalle kun teen ruokaa tai muuta askaretta kotona. Työmatkoillakin tykkään istua omissa ajatuksissani. Sitten taas saattaa tulla jakso, kun kuuntelen paljon ja koko ajan - erityisesti sitä yhtä ja samaa biisiä sitten putkeen...


Esprit Men wool jumper
Indiska skirt
Vagabond mule flats
Saint Laurent bag

Uskon horoskooppeihin
En ehkä usko niin täysillä näihin randomeihin päiväennusteisiin, koska ne on suhteellisen hatusta vedettyjä, mutta kaikenlaiset yleiset persoonallisuusanalyysit horoskooppiin perustuen natsaavat mielestäni pelottavan hyvin minuun ja tuntemiini ihmisiin. Olen itse tosi tyypillinen leijona ja Joe tyypillinen vesimies, ei siitä pääse yli eikä ympäri. Lueskeltiin joskus myös yhdessä eri horoskooppien piirteitä parisuhteissa ja naurettiin katketaksemme ja puoliksi kauhuissamme, kun nekin osuivat niin vahvasti kohdalleen. Uskon, että johonkin tämä homma perustuu, jotain pohjaa sillä on.

Photos by Jenni / Edit by me

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

& KATRI K. 2020