Slider

Terveelliset banaaniletut

elokuuta 18, 2020

Kaikkien fitnessherkkujen äiti ja isä eli banaanilettu on tehnyt paluun meidän keittiöön! Bongasin kotoa pari tummunutta banaania sunnuntaina, niin tein näitä meille sitten extempore aamupalaksi. Samalla muuten kävi ilmi, että Joe ei ole koskaan aiemmin näitä herkkuja syönyt. Nämä on taas näitä brittien ja suomalaisten kulttuurieroja, sillä täällä Suomessa nämä ovat jo niin peruskauraa, eivätkö olekin?!

Hän ei millään meinannut uskoa, ettei ainesosiin kuulu mitään epäterveellistä, jos ei tarjoilussa käytettyä siirappia lasketa, eli nyt nämä on virallisesti myös British approved. Reseptejä löytyy netin syövereistä monia, mutta ajattelin silti tulla lisäämään soppaan vielä yhden omani...


Helpot ja nopeat banaanipannarit (2-4 annosta)


• 2 kypsää banaania
• 4 kananmunaa
• 4 rkl kaurahiutaleita
• 2 tl kanelia
• oliiviöljyä paistamiseen

Tarjoiluun:
• siirappia tai hunajaa
• marjoja

1. Paloittele banaanit kulhoon, lisää joukkoon kananmunat, kaurahiutaleet ja kaneli. Sekoita vatkaimella tasaiseksi lettutaikinaksi.

2. Lämmitä pannu keskilämmölle (induktiolieden asteikolla 1-9, käytän itse 5-6 asetuksia) ja lisää tilkka öljyä. Paista lettu kullankeltaiseksi kummaltakin puolelta.

3. Tarjoile esim. marjojen ja siirapin kanssa. Näiden kanssa sopii mainiosti myös vaniljajätski, nam!

2 kommenttia:

  1. Tein nää heti kun näin reseptin, sattui oleen kolme tummunutta banaania keittiössä :D Oon tehny banaanipannareita ennenkin, mutta se koostumus on aina ollu ongelma. Näissä ehkä noi kaurahiutaleet autto + meillä on lopultakin kunnon non-stick pannu, vanhalla pannulla ne aina hajos ja niistä tuli banaanikasoja :D Kiitos tästä pannari-inspiraatiosta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei vitsi, vähän kivaa, että inspiroin sua heti tekemään :D Ja kiva, että pysyi kasassa!! Non-stickilla varmasti osuutensa asiaan myös :)

      Poista

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

& KATRI K. 2020