Slider

Birthday Gucci

elokuuta 19, 2020

Täytin pari viikkoa sitten 29 vuotta ja pohdin koko kevään ja kesän, että haluaisin ostaa itselleni lahjaksi sitten jotain spesiaalia. Jotain ihanaa arjen luksusta, joka olisi kuitenkin tarpeellista ja varmasti pitkäaikaiseen käyttöön tulevaa. Kaipasin arkeen esimerkiksi pienempää lompakkoa, koska käytän 99% ajasta pieniä laukkuja. Silti en ole koskaan omistanut pelkkää korttikoteloa, koska ajattelin, ettei se millään riittäisi kaikelle tarpeelliselle.

Kuinkas sitten kävikään, kun näin tämän Guccin nahkaisen GG Marmont -korttikotelon... No, rakastuin! Pohdin silti vielä kuukauden, kahden ajan, että riittäisikö pelkkä korttikotelo arjessa kuitenkaan. Sitten ihan huomaamattani kuljin koko kesän ajan pelkät tärkeimmät kortit pikkulaukun sivutaskussa mukana, enkä kertaakaan muita korttejani kaivannut. Kanta-asiakkuuksistakin suurin osa toimii nykyään kortittomasti (=best of the best). Eli summasummarum, uskaltauduin tilaamaan synttärilahjana itselleni tämän ihanaisen, iiks!


GG Marmont black leather card case


Ja se on aivan täydellinen!! Tuote saapui kauniisti Guccin logolla varustettuun ja kangasnauhalla solmittuun pieneen laatikkoon ja sen sisällä vielä pieneen dustbagiin pakattuna. Mun silmää kovasti viehättää tuo GG Marmont -sarjan tuotteiden perinteinen, ranskalainen matelassé-tikkaus sekä antiikkikultainen GG-logo, ne vaan saa mun sydämen läpättämään ♥ Tuote on valmistettu Italiassa, ja laadukkaan nahkakäsityön jäljen kyllä huomaa. Hassua muuten, miten tuo paketistakin tullut nahkainen tuoksu vie mut ajatuksissani ihan niihin kymmeniin italialaisiin nahkakauppoihin, joita on Italian reissuilla tullut koluttua läpi kerran jos toisenkin...

Tikkaukset ja kotelon reunat on tosi laadukkaan oloiset ja kotelon kummallakin puolella on kaksi korttitaskua. Keskellä tuotetta noiden "korttitaskuseinien" välissä on vielä syvä tasku joko korteille tai esimerkiksi hätävarakäteiselle. Sain koteloon kivuttomasti mahdutettua 7 korttia, mikä on ihan täydellinen määrä.

Tämä kaunokki tekee mut iloiseksi joka kerta, kun pitää niin sanotusti kaivaa kuvetta - mikäs sen parempaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

& KATRI K. 2020