Slider

7 syntiä

elokuuta 24, 2020

Kaksi vuotta sitten blogeissa pyöri hauska Seitsemän syntiä –haaste, joka jäi itseltäni tuolloin toteuttamatta. Törmäsin siihen nyt pitkästä aikaa ja ajattelin tunnustaa teille omat seitsemän syntiäni (näin pari vuotta myöhässä.)

Herkuttelusyntini...
Ehdottomasti sipsit! Rakastan sipsiä ja ne kuuluu kyllä jokaiseen viikonloppuun, tietysti dipin kera. Dippisuosikkejani ovat Taffelin 3 sipulia ja Sweet chili, kuten myös Ranch. Sipsisuosikkeja on monia ja tykkään oikeastaan kaikista, mutta Estrellan Karamellisoitu punasipuli on tosi nam ja lisäksi kaikki ihan tavalliset suolatut lastut, koska silloin myös dippi pääsee loistamaan. Kyllä, tämä on tarkan analyysin tulos.

Ihonhoitosyntini...
Hoidan ihoani suhteellisen tunnollisesti kotona, mutta unohdan käyttää naamioita (vaikka mulla on kaappi täysi ihania korealaisia kankaisia versioita) ja lisäksi olen äärimmäisen huono käymään kosmetologilla. Olen tainnut käydä kasvohoidossa ammattilaisella elämäni aikana tasan kerran! Jaiks.

Siivoussyntini…
Siis ne vaatekasat ympäri asuntoa, voi luoja… Jos puran pyykit kuivaustelineeltä itse, päätyvät ne nätisti kaappeihin suht suoraviivaisesti, mutta jos Joe purkaa ja jättää ne odottamaan mua esimerkiksi sängyn päälle, pino ei todennäköisesti päädy vaatekaappiini ainakaan viikkoon vaan surffailee erinäisillä tuoleilla, lipaston päällä, sängyllä, jopa lattialla… Myös pölyiset lattialistat on ihan kamalat, mutta meillä ne koristavat muuten imuroituja ja siistejä lattioita aivan liian usein.


Mango blazer
Esprit blouse
Pull&Bear jeans
Gina Tricot bag
Vagabond flat mules

Hiussyntini…
Varmaankin liian harvoin peseminen, eli sitä kautta liika kuivashampoon käyttö. Pesen hiukset kerran viikossa ja voisin kuvitella, että kuivashampoo kuivattaa pitkässä juoksussa päänahkaa aika paljon. Käytän myös aika kuumaa kiharrinpuikkoa. Apua miten huono omatunto omasta elämästä tulee jo tässä vaiheessa postausta! :D Tukkani onneksi voi päällisin puolin aika hyvin ja kasvaa kovaa tahtia.

Ystävyyssyntini…
Olen aikamoisen introvertti ja ajoittain vähän huono pitämään yhteyttä, mutta onneksi iso osa ystävistäni on ihan samanlaisia. Silti voisin useammin laittaa sen viestin, että miten menee ja mitä kuuluu. Vastaamisessa sentään olen petrannut, koska ennen olin siinä ihan hirveän huono ja se on musta itsestänikin tosi tökeröä.

Pukeutumissyntini…
Ehdottomasti laiskuus! Vaatekaappini on täynnä kauniita ja hyvin istuvia vaatteita, mutta silti hiihdän 90% ajasta kotivaatteissa tai farkut ja neule –yhdistelmässä. Toisena syntinä silittäminen tai sen välttely, sillä en ole sen suhteen niin viimeisen päälle ja sitten kuitenkin häpeän ryttyistä paitaa esimerkiksi työkokouksessa :D Silittäminen itsessään ei ole kamalaa, mutta sen painavan silityslaudan raahaaminen ensin siivouskomerosta ulos ja veden täyttäminen masiinaan ja äh…

Parisuhdesyntini…
Jos olen itse stressaantunut, puran sen helposti mieheen mäkättämällä ihan pienistä ja mitättömistä asioista. Se väärin ja sikinsokin kaappeihin purettu astianpesukone ei yhtään haittaa silloin kun olen hyvällä tuulella, mutta huonosti nukkuneena se on ihan hirveän dramaattista ja romahduttaa koko parisuhteen perustan, kyllä :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

& KATRI K. 2020