Slider

Bag Dreaming...

elokuuta 22, 2020

Muutamaan vuoteen en ole hankkinut uutta, hieman hinnakkaampaa laukkua, mutta nyt kesän aikana olen kärsinyt jälleen todella kovasta laukkukuumeesta. Jaiks! Suunnittelimme vielä keväällä suuntaavamme syyskuussa Britteihin Joen perhettä moikkaamaan, ja mulla oli vieno aikomus sillä samalla reissulla käydä katsomassa haavekohteitani livenä ennen lopullista ostopäätöstä. Voih, se olisi ollut niin helppoa vain marssia Bond Streetille tai vaikka Selfridgesille tai Harrodsille hiplaamaan vaihtoehtoja kaikessa rauhassa!

Vallitsevan maailmantilanteen vuoksi täytyy tyytyä internetin ihmeelliseen maailmaan, verkkokauppojen infosivuihin ja Youtuben arvosteluvideoihin. Niitä on tullut kulutettua ihan hulluna, mutta ne ovat kyllä ihan superkäteviä tällaista isompaa ostopäätöstä harkitessa.

Haaveissa siintää tällä hetkellä musta, mieluiten isopieni tai keskikokoinen, hihnallinen laukku. Mieluiten sellainen, joka toimii sekä crossbodyna että olalle vedettynä, hihna kaksinkerroin käännettynä. Tässä muutama yksilö, joista kovasti tällä hetkellä haaveilen tai joita olen pohdiskellut jo vuosia:


Chanel Double Flap Bag mediumina tai smallina, kultaisilla metalliosilla, mieluiten ennen 2008 valmistettuna
Saint Laurent Sunset mediumina ja ehkä hopeisilla yksityiskohdilla, kenties kiiltävänä krokohenkisenä
Mulberry Lily small-koossa, kultaisilla metalliosilla
Gucci GG Supreme Dionysus small-kokokoisena, koska se vastaa esim. Chanelin mediumia

Mielelläni ottaisin hellään huomaani nämä kaikki kaunokaiset, koska jokainen on sitten kuitenkin niin erilainen. Niitä on mahdoton verrata, eikö! Mua ei yhtään haittaa hankkia näitä käytettynä, vaan esimerkiksi Chanelille se onkin mulla kriteeri ostopäätökselle siksi, että ketjujen kultausprosessi muuttui vuonna 2008. Olisipa muuten huikeaa löytää ensi vuonna itselleni 30-vuotislahjaksi vuonna 1991 valmistettu Chanel, mutta se taitaisi mennä jo vähän neulan etsimiseksi sieltä kuuluisasta heinäsuovasta, hah.

Kriteeriksi sanoin laukulle mustan värin, mutta tuota Guccin beigeä Dionysustakin olen katsellut sillä silmällä jo ainakin kolme vuotta. Se on niin kaunis ja toisi mielenkiintoa muuten simppeleihin ja vähän tylsiin asuihin, erityisesti syksyllä. Mielessäni yhdistäisin sen esimerkiksi valkoiseen/mustaan/beigeen neuleeseen, sinisten farkkujen ja mustien nilkkureiden tai valkoisten tennareiden kera. Ai että!

Täytyy jatkaa ahkerasti säästämistä, sillä koskaan ei tiedä milloin mahdollisuus Brittien reissuun tai superhyvään käytetyn laukun tarjoukseen tulee eteen... ♥ Pörrääkö siellä päin kellään sama laukkukärpänen??

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

& KATRI K. 2020