Slider

Best 5 of the Week

heinäkuuta 26, 2020

Saunavuoro. Meillä on joka toinen viikko saunavuoro torstaisin (parilliset viikot) ja joka toinen viikko perjantaisin (parittomat viikot). Olen kasvanut lapsuuteni ja nuoruuteni paljon saunovassa kodissa, eli saunavuoro on mulle omasta saunasta haaveillessa ihan elinehto. Niin ihanaa oli päästä taas torstaina saunomaan!

Terassi-ilta vanhojen työkavereiden kanssa. Tiistaina tapasin edellisen työpaikkani vanhoja työkavereita, joista on tullut mulle myös läheisiä ystäviä. Itseasiassa ensi viikolla meillä on Joen kanssa ohjelmassa yhden vanhan työkaverini vauvan ristiäiset, ja musta tulee tämän pikkumimmin kummitäti! Niin suuri kunnia. Tiistaina sain syöttää pientä tulevaa kymmityttöäni ja se oli niin ihanaa seurata, kun toinen mussuttaa tuttipulloa. Sain nuuhkia vauvatuoksua oikein aitiopaikalta!

Going to sauna. We have a sauna shift for our building's private sauna every week and it's so essential for me to go weekly as I've grown in a house that did sauna every evening. It was so lovely to go to sauna again on Thursday.

Outdoor restaurant night with old work mates. On Tuesday I met a bunch of my old coworkers who have become my close friends. I'll actually be the godmother of one of these friend's baby and the christening party is next week. I'm so honoured to be given this job in this small baby girl's path in life. On Tuesday I got to feed her and sniff her head, aww all the baby smells!Uusi kamera. Olympuksella oli aivan superhyviä kamppiksia tässä heinäkuussa, ja laitoinkin hetken pohdinnan jälkeen tilaukseen uuden kameran. Sain vielä kätevästi vanhasta E-PL-sarjan mallistani hyvitystä pari sataa. En malta odottaa, että se saapuu! Olen aina rakastanut valokuvaamista, mutta viime vuosina se on ihan jäänyt pikaisten iPhonen näpsyjen jalkoihin. Jopa asukuvat olen kuvannut varmaan vuoden päivät vain iPhonella. Uuden kameran myötä aion petrata!

Hyvä sää. Satoi tai paistoi, on tämä viikko tarjonnut meille aivan ihanaa säätä! Rakastan aurinkoa, mutta vielä enemmän itseasiassa oikein ropisevaa sadekeliä, jos olen fyysisesti sisätiloissa. Silloin ei tule paineita keksiä tekemistä ulkosalla eikä iske sitä oikein kunnon fomoa, hehe. Kesäukkoset on mun lemppareita.

New camera. Olympus had some great campaigns going on in July and I decided to order a new one. I also got a few hundred euros of refund from my old E-PL9 which was a great advantage! I can't wait for it to arrive. I've always loved photographing but over the last couple of years it has kind of been overruled by quick iPhone shots. Even with outfit pictures. When the new camera arrives, I'm going to start taking soooo much photos!

Great weather. It's been raining and shining and I love it either way. I almost prefer rain because then I don't suffer from a major fomo, haha. I can just lay indoors without a bad conscience...Rauhallinen työviikko. Koronakevät otti (sairaala)työssä voimille ja nyt vihdoin heinäkuussa tahti on vähän hidastunut. Puhelin soi huomattavasti vähemmän siksi, että iso osa julkishallinnollisista työntekijöistä lomailee heinäkuussa. On ollut ihanaa vihdoin saada tehdyksi ”sitten joskus kun on aikaa” –listalla olevaa pientä hommaa. Tälläkin viikolla olen käynyt läpi kymmeniä mappeja ja perannut sisältöjä huolella sekä siivonnut laatikostoja ja kaappeja. Niin tyydyttävää! Vielä kun saman jaksaisi tehdä kotona...

Ihanaa sunnuntai-iltaa kaikille! Ja hei, kertokaa mikä teidän tämän viikon viisi parasta on ollut?

Calm week at work. Corona times took its toll on me working in a hospital and finally in July things have calmed down a bit. Phone rings way less because lots of people are enjoying their summer holidays. I've been able to do all of those tasks labeled "whenever I have time..." and it's so freaking satisfying.

Have a lovely Sunday evening! Also, tell me, what's been your best five this week?

2 kommenttia:

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

& KATRI K. 2020