Slider

Shop My Zadaa

heinäkuuta 25, 2020

Koko kevään ja kesän ohjelmassa on ollut viikonlopusta toiseen kuvata ja listata aivan järkyttävän kokoinen kasa kirppistuotteita Zadaaseen. Vihdoin tänään sain tämän urakan ainakin alkuun, jihuu! Lisää on vielä tulossa heti kun jaksan kuvata ja varmasti tasaisesti tämän isomman rupeaman jälkeenkin, eli kannattaa alkaa seuraamaan profiiliani, jos kiinnostaa jatkossakin. :)

Myynnissä on paljon aivan ihania juttuja, jotka eivät enää istu joko kooltaan tai sitten ihan vaan mun nykyiseen tyyliin. Kannattaa käydä täällä tsekkaamassa myytävät jutut, jos mun vaatekaapin sisältö kiinnostaa. HUOM! Koodilla KM6909 saat ilmaisen toimituksen, jos et ole ennen käyttänyt kenenkään alekoodia.

Zadaa-sovellus on muutenkin aivan ihana konsepti, sieltä tulee aika ahkerasti osteltua sitä sun tätä itsekin. Alla muutamia maistiaisia mun myynnissä olevista tuotteista, kaikki on tosi hyväkuntoisia.

This whole freaking spring I've been meaning to photograph and upload some wardrobe items to sell them on my Zadaa account. Finally I started the project! You can see all the items I'm selling in here!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

& KATRI K. 2020