Slider

Ikuiset hiussuosikit

heinäkuuta 27, 2020

Saan Instagramissa (@katrikonderla) tasaisin ajoin hiusaiheisia kyselyitä, erityisesti nyt viime keväänä kun tein storyissa useamman hiusaiheisen videotutoriaalin. Tallensin tekemäni kiharatutoriaalin ja likaisten hiusten nutturatutoriaalin muuten talteen Instagramin kohokohtiin, eli ne löytyvät sieltä jos kiinnostaa! Ajattelin vastata näihin kaikkiin kysymyksiin kerralla kirjoittamalla postauksen niistä hiustuotteista, joita aktiivisesti käytän omiin hiuksiini.

Osaa näistä tuotteista olen käyttänyt jo vuodesta 2012, eli huikeat yli kahdeksan vuotta!

Paul Mitchell Hot Off The Press


Paras lämpösuoja ikinä! Tätä olen käyttänyt kymmeniä pulloja siitä asti, kun asuin Lontoossa. Tutustuin tähän alun perin äitini kautta, joka oli ostanut sitä kampaajaltaan. Erityisen tästä tekee se, että tämä tuo hiukselle lämpösuojan lisäksi myös jämäkkyyttä, melkein kuin lakkamaista pitoa. Suosittelin tätä viime tai toissa vuonna parille kaverille ja sieltäkin sateli erittäin kiitollista palautetta, nimittäin millään muulla ei kestä kiharat niin hyvin kuin tällä pohjatuotteena! En vaihtaisi pois, ikinä. Tilaan yleensä ison kasan kerralla *täältä tai *täältä.

Paul Mitchell Super Skinny Serum


Tähänkin tutustuin vuosia, vuosia sitten. Tätä silkkitipoiksikin kutsuttua seerumia levitetään hiusten pituuksiin ravitsemaan ja siloittamaan niitä – toimii myös yöponnarin karhentamiin ja pörheltämiin latvoihin! Tätä voi levittää pyyhekuiviinkin hiuksiin, mutta olen itse tainnut aina levittää vain kuiviin. En muista aina käyttää, mutta kun muistan, hius kiiltää upeasti, pituudet tuntuvat vahvemmilta ja takkuisuus helpottaa. Myös tuoksu on aivan ihana. Ostan tuotetta yleensä *täältä tai *täältä!

Batiste XXL Volume

Tämä on näistä kaikista tuotteista eniten käyttämäni, veikkaan että lähemmäs sata pulloa olen tätä tyhjentänyt vuodesta 2012 lähtien, heh. Olen useaan otteeseen maininnut, että pesen hiukset vain 1-2 kertaa viikossa (useimmiten vain kerran, eli lauantai-aamuisin), ja tämän avulla saan hiukset sekä puhtaammiksi, kevyemmiksi että tuuheammiksi pesujen välillä. Laitan tätä aina myös juuri pestyihin, kuiviin hiuksiin tuuheuttamaan ja ehkäisemään rasvoittumista jo valmiiksi. En vaihtaisi ikinä! Niin paljon helppoa ja edullista volyymia. Tuotetta tilaan yleensä *täältä tai *täältä.

Living Proof Full Thickening Mousse


Tämä on uudempi hiussuosikki, jota olen käyttänyt nyt jokaisen pesun jälkeen noin kahden kuukauden ajan. Olen siis aiemmin pesun jälkeen ainoastaan harjannut hiukset pyyhekuivina ja antanut kuivaa itsekseen, ilman mitään tuotteita. Nyt olen vaihtanut rutiineja siten, että levitän pyyhekuiviin hiuksiin tätä ja alla olevaa toista tuotetta ja föönaan hiukset kuiviksi. Ero on lievästi sanottuna merkittävä! Niin paljon tuuheampi, ja tuuheus kestää useamman päivän, vaikka nukkuisin hiukset auki (mitä välillä teen kiharoita suojellakseni). En varmaan tule tästäkään enää luopumaan. Tilaan moussen yleensä *täältä.

Living Proof Full Root Lifting Spray


Tätä aloin käyttämään samaan aikaan yllä olevan tuotteen kanssa, enkä tiedä, onko tuo mainitsemani volyymi tämän vai ylläolevan vai niiden yhteiskäytön ansiota. Suihkutan kuitenkin tätä ympäri päätä hiusten juuriin ennen föönausta ja volyymi on taattu! Mun mielestä molemmat nämä tuotteet saattoivat olla lämpöaktivoituvia (ehkä?), eli en käyttäisi kuiviin hiuksiin. Tilaan sprayn aina *täältä!

Vitabalans Biotiini Collagen Skin Beauty


Olen käyttänyt enemmän tai vähemmän aktiivisesti Vitabalansin Biotiini Collagen Skin Beauty –valmistetta, joka sisältää iholle, kynsille ja hiuksille vahvistavia ainesosia, kuten kollageenia, hyaluronihappoa, biotiinia, sinkkiä ja C-vitamiinia. Huomaan käytön paksuntaneen hiuksiani ja aktiivisena käyttökautena myös vauvahiukset puskevat otsan reunoilta pituutta nopeammin! Ainoa vika näissä on se, että melkeinpä aina unohdan niiden käytön about kahden kuukauden jälkeen… Lisäksi näitä pitäisi syödä 3 per päivä, ja olen syönyt aina vain 1 / per päivä siksi, että luin ohjeistuksen vasta vähän aikaa sitten, kun tilasin näitä äidilleni paketin :D Ei näin! Toisaalta lupaa hyvää, että huomasin tuloksia jo yhdellä pillerillä, eli nyt tästä alkaa meikäläiselläkin 3 pilleriä päivässä –meininki. Tilaan nämä yleensä täältä.

Hiusdonitsit


Yksi merkittävä tekijä hiusteni katkeilun loppumisessa on varmasti ollut se, että olen siirtynyt käyttämään ponnareiden sijaan hiusdonitseja. Edelleen töissä saatan pitää normaalia ponnaria, koska se on siistimpi, mutta kotiin tultuani vaihdan aina kevyeen donitsiin. Yöksi sidon hiukset kevyesti pehmeällä donitsilla, perinteinen tiukka ponnari tyynyä vasten aiheuttaa ajatuksenakin kylmiä väreitä ja niin paljon katkenneita hiusparkoja…

Toivottavasti tästä löysitte vinkkejä mahtaviin tuotteisiin, jos jokin näistä ei vielä ollut tuttu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

& KATRI K. 2020