Slider

Pretty in Pink

heinäkuuta 08, 2020

Ajattelin ensin jättää nämä asukuvat postaamatta, koska ne on puhelimella napattuja pikaräpsyjä ja vähän laadullisesti huonoja, mutta tykkäsin niin paljon asusta ja taustalla olevasta kukkapusikosta, että antaa mennä! Ei tämä niin vakavaa touhua ole.

I was almost going to not post these outfit pictures, because they’re taken with a phone and in the shadows so the quality is not the most amazing. But I adore the background and love the outfit itself so who cares – let’s go!


Ostin kuvissa näkyvät kengät Mangon kesäaleista ja vitsit, että tykkään! Muhun iskee tämän kevään ja kesän square toe –trendi kyllä kovaa ja korkealta. Nämä ei ole edes niin radikaalin kulmikkaat, vaan aika täydellinen välimalli, joskin silmät kiiluen olen somessa ihaillut niitä kaikkein terävimmilläkin kulmilla varustettuja yksilöitä...

I bought the Mango shoes from this season sale and damn, I like them so much! I really love the square toe trend this spring and summer. This pair is not even that squary shape, it’s the perfect halfway. Still I’ve been kind of drooling over the sharpest square toe heels on social media a lot lately, too...


Tulipa muuten tästä mieleen, etten ole koskaan tainnut ostaa Mangosta kenkiä! Heillä on aina ollut aika epämukavat lestit, ja olen monissa asioissa tosi merkkiuskollinen (ja joissain asioissa taas en ollenkaan!) Kengissä mulla on valehtelematta 95% vain veetä eli Vansia ja Vagabondia. Vagabondeja on tullut ostettua ja kulutettua elämän aikana ainakin paritkymmenet, Vansejakin jotain 5-7 paria.

Molempien merkkien valikoiman helmet istuvat mulle lähes poikkeuksetta ihan täydellisesti – kaikilla jaksoin tehdä myös seisomatyötä vaateliikkeessa ihan ongelmitta. Ainoastaan yksi korkokenkälesti Vagabondilta osoittautui mulle tosi huonoksi ja se onkin kirppiskassissa myyntiin menossa.

Whilst writing about the shoe topic, I just realised that I’ve never bought a single pair of shoes from Mango. Their shoes have never really fitted me that well and with shoes I’m quite brand loyal. About 95% of my shoes are probably Vans and Vagabond, they just fit my feet so well and they were also great when working in retail and standing on my feet the whole day. Only one pair of heels from Vagabond was once giving me a lot of trouble.


Nyt kokeilin näiden Mangon kenkien kanssa kuitenkin suurempaa kokoa kuin yleensä Vanseissa ja Vagabondeissa ja kappas, ne istuikin ihan ok! Voi liittyä myös tuohon avoimeen malliin, mutta tästä lähtien taidan pitää kenkäsilmät avoimena myös Mangon puolella.

With these Mango shoes I tried the bigger size now and it was a surprise but they actually felt good in my feet! It might have something to do with the open shape but who cares, from now on I’ll also be checking out Mango’s shoe collections.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

& KATRI K. 2020