Slider

Kevään kuulumisia

toukokuuta 08, 2020

*postaus sisältää kaupallisia linkkejä*

Long time no see! Blogikin taisi vahingossa mennä pienelle koronatauolle, hupsista... Tämän kevään kuulumisista voisin tosin pienenä yleisenä kertauksena kertoa sen verran, että korona ei sinänsä ole muuttanut omaa elämääni, koska työskentelen sairaalamaailmassa. Olen siis käynyt arkisin ihan normaalisti töissä ja ruokakaupassa. Vapaa-ajan viettotavat ovat tietenkin hieman muuttuneet, kun kavereita ja perhettä ei ole voinut nähdä - erityisesti eristys pienestä veljenpojastani on ollut kirpaisevan kamalaa!! Onneksi on Facetime ja muut kommunikaation työkalut olemassa.

En tiedä, onko tätä ihan sallittua sanoa, mutta yleisesti ottaen olen ihan nauttinut tästä korona-ajasta siinä mielessä, että vihdoinkin introvertillä ei ole ollut paineita, haha! Jos väsyttää tai haluaa olla omissa oloissaan, ei ole tarvinnut nähdä ketään tai tuntea huonoa omaatuntoa sosiaalisen energian puutteesta. Olen saanut ihan rauhassa keskittyä omiin mielenkiinnon kohteisiin, joihin ei yleensä ole aikaa. Ehkä tämä korona-aika opettaa meille jokaiselle jotain itsestämme ja siitä, mikä oikeasti on itselle tärkeää?


Mitä sitten olen töiden ja ruokakauppashoppailun lisäksi korona-aikana puuhaillut? Noh, ensimmäisenä varmaan kaikille mua Instagramissa seuraaville tuttuna juttuna on mun newly found leivontaobsessio, hehe! Olen siis leiponut aivan järjettömiä määriä viikoittain, joskus jopa huikeat 5 kertaa viikossa!! Kuppikakkuja, pannaria, kakkua, piirakoita, keksejä, ihan sitä sun tätä. Musta on ihanaa yrittää kehittyä kaikenlaisissa koristeluissa ja leivosten koostumuksissa, ja kuvittelen aina leipoessani olevani pienessä ranskalaisessa leipomokeittiössä, jonka olen ostanut sen kuvitteellisen lottovoittoni jälkeen. Kehitin vähän aikaa sitten ihan täydellisen voikreemin ohjeen, jonka tulen pian julkaisemaan myös täällä!

Leipomisen ja koronakilojen kerryttämisen vastineeksi olen käynyt viikonloppuisin ja muina vapaapäivinä aikaisin aamukävelyillä, joista on tullut mun henkireikä. On aivan ihanaa käppäillä rivakkaa tahtia (yritän kävellä 1km/10 minuuttia -tahdissa) podcast kuulokkeissa ja nauttia aamuauringosta ja kesään hiljalleen heräävästä luonnosta! Olen niin onnellinen, että muutettiin tänne itäiseen Helsinkiin, tää luonnonläheinen ympäristö tuo mulle joka päivä niin valtavan paljon onnea ja iloa.


SHOP THIS STYLE


Lisäksi ollaan järjestelty kotia sitä mukaan, kun ollaan keksitty joulukuisen muuton jäljiltä järkevämpiä järjestystapoja. Mulla kävi edellisessä kodissa täsmälleen sama, että jopa vielä neljä vuotta asunnossa asuttuani edelleen löysin parempia ja parempia tapoja järjestää tavarat kodin sisällä. Se on niin tyydyttävää!

Lisäksi ollaan valmistauduttu kesään varastoimalla talvikamppeet ja vaihtamalla kesärenkaat alle. Ilmoittaduttiinpa jopa mukaan meidän taloyhtiön uuteen takapihan viljelyalueprojektiin ja hommattiin pari lavakaulusta, joihin olisi tarkoitus pian takapihalle istuttaa, mitä halutaankaan. Ollaan kumpikin ihan superinnoissamme tästä, Joe varsinkin on aikamoinen viherpeukalo! Nyt vaan sormet ja varpaat ristiin, ettei ensin koko kesän ajan kärsivällisesti kasvateta vaikka mitä ja sitten jänikset tai ilkeät ihmiset käy pöllimässä meidän aikaansaannoksia :D

Aurinkoista viikonloppua kaikille, toivotaan ettei ensi viikon lumiennusteet pidä paikkaansa!

2 kommenttia:

  1. Jee, löysin sun blogin vihdoin uudelleen! <3 Olipa ihanaa lukea sun kuulumisia! Samaistun tuohon korona-aikana uudelleen heränneeseen leivontainnostukseen vahvasti. Tänään pitäisi kokeilla tehdä banoffee, nams! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ihana, muistan sut niin hyvin <3 Ihanaa, että löysit tänne taas!!! Ja apua, kuulostaa niiiiiin hyvältä.

      Poista

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

& KATRI K. 2020