Slider

VKO 9/2020: Hulahulaa ja roadtrippejä

maaliskuuta 02, 2020

Roadtrip Mikkeliin. Äitipuoleni täytti tällä viikolla vuosia, joten päätettiin yllättää hänet ajamalla lauantaina Mikkeliin ja pimpottamalla ovikelloa. Meillä kävikin sitten vähän köpelösti, kun noin 20 kilometriä ennen Mikkeliä Joe bongasi äitipuoleni ja isäni ajamassa meitä vastaan. Mikä tuuri! Yleensä he ovat kotona viikonloput, tai maksimissaan kaupungilla käymässä. Soitin sitten isälleni puhelun, että "olettekos ajelemassa, ajakaa takas kotiin" :D Vietettiin ihana päivä kirppistellen ja herkkuja syöden, ennen kuin ajettiin illaksi takaisin kotiin.


Sain töihin painotetun hulavanteen. Siis tämä on niin siistiä! Sain esimieheltäni luvan tilata pientä toimistojumppaa varten painotetun hulavanteen, ja tilasin aloittelijana 1,2-kiloisen yksilön. Testasin sitä torstaina, ja hyvin tehokkaasti oli vatsalihakset treenin jäljiltä hellinä perjantaina. En saanut mustelmia tai muita ikäviä sivuoireita, lähinnä tuntui kuin olisi ihan normaalia vatsalihastreeniä tehnyt :) Pakko ehkä hankkia tällainen kotiinkin, voisin siellä upgradeta sen jo 1,5-kiloiseen.

Kummityttö kävi kylässä. Ihana 3,5-vuotias kummityttöni perheineen kävi meillä sunnuntaina kylässä. Leivoin tarjolle pannukakkua, mikä olikin sattumalta sitten kummityttöni isän herkkua. Ihanaa leipoa, kun on innokkaita syöjiä! Sain kummitytön kanssa kunnon riehusessiot aikaan ja pääsin nuuhkuttelemaan myös perheen neljäkuukautista vauvaa. Heidän lähdettyään koomailtiin telkkarin edessä ja tehtiin ruoaksi kookoksista kasviscurrya (sen resepti on tulossa blogiin huomenna). Täydellinen sunnuntai!


Preppasin välipaloja jääkaappiin. Oon viime aikoina innostunut sekä välipalojen että lounaiden meal preppauksesta ihan kunnolla, se helpottaa arkea niin paljon. Erityisesti valmiit, terveelliset välipalat jääkaapissa on tosi jees, kun nälkäisenä tekee mieli jotain nopeasti valmiina olevaa epäterveellistä. Löysin myös hyvin toimivia rasioita tähän ja innoistuin ekaa kertaa tekemään myös granolaa itse. Kiinnostaisiko teitä postaukset tällaisesta aiheesta?

1 kommentti:

  1. Moi, ja hep! Täällä kiinnostusta preppailuille ja muillekin ruoka/välipalapostauksille :)

    VastaaPoista

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

& KATRI K. 2020