Slider

Greige

maaliskuuta 01, 2020

Lempivärini on jo vuosia ollut ajaton ja klassinen harmaa, kaikissa sen eri sävyissä ja pintakäsittelyissä, niin vaatteissa kuin sisustuksessa. Monen mielestä se vie vaatetuksessa kasvoilta kaiken värin ja tekee jopa kalpeaksi, mutta mielestäni se tekee itseasiassa juuri päinvastoin. Harmaa yläosa vaatetuksessa korostaa kauniisti esimerkiksi omien silmien väriä tai vaikka kirkasta huulipunaa - kumpikin nousee paremmin esille neutraalia taustaa vasten. Ai että!

Ennen en puolestani oikein syttynyt beigestä, en sisustuksessa tai vaatteissa. Mutta nyt muutaman vuoden sisällä ja erityisesti viimeisen vuoden aikana siitä on tullut harmaan rinnalle melkein yhtä suuri suosikki. Jotta beige miellyttää, sen täytyy olla juuri oikean sävyinen: ei liian keltainen tai kultainen, vaan jopa hieman kylmä, harmaaseen taittava.

Eli siis greige!


Kun aloitin vaatekaappiprojektia, josta tulen kirjoittamaan teille lisää, kirjoitin ostoslistalle ”täydellinen beige/greige bleiseri”. Näköjään se kuuluisa unelmakartta-ajattelu toimii, nimittäin seuraavana päivänä löysin aivan täydellisen yksilön H&M:n verkkokaupasta.

Mallissa on toimivat taskut (feikkitaskujen sijaan), täydellinen pituus tälle 158-senttiselle varrelle, yksi nappi ja aivan jumalattoman kaunis, harmahtavan beige sävy. Kangas myös laskeutuu tosi kauniisti, välillä kun bleiserit ovat niin kamalan jähmeitä. Voisin siis todeta, että tämä ostos oli aivan täysi score! Ainoa tapa, jolla se olisi ollut vielä täydellisempi, olisi ollut se, että H&M olisi myynyt mätsääviä housuja. Silloin olisi ollut tällä muijalla kaapissa aika makea kokopuku.


Rakastan sitä, miten bleiserillä saa muutettua rennonkin asun skarpiksi aivan hetkessä ja helposti. Ei ole väliä, jos päällä on pelkkä t-paita, farkut ja tennarit, bleiserillä asu muuttuu sekunnissa smart casualiksi. Ja kun tennarit vaihtaa korkkareihin, on päällä jo drinkeille sopiva ilta-asu.

Tämäkin kuvissa näkyvä asu on testattu erittäin hyvin toimivaksi myös valkoisilla tennareilla, korkojen sijaan. Seuraavaksi haluaisin testata tätä kokonaisuutta nahkahousuilla, hieman pidemmällä t-paidalla sekä saappailla.H&M blazer
Pull & Bear t shirt
River Island jeans
Gina Tricot bag
Vagabond boots
Snö of Sweden ring

Kuvat Joanna Suomalainen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

& KATRI K. 2020