Slider

Body, joka sulaa päälle

helmikuuta 28, 2020

Törmäsin eilen Zarassa aivan mahtavaan uuteen juttuun, nimittäin heidän Limitless Contour Collection -mallistoonsa. Mallisto itseasiassa sisältää vain muutaman vaatteen: bodyja, pari toppia ja leggareita, kaikki hyvin maanläheisissä sävyissä. Juju piileekin sitten mallistoon kuuluvien vaatteiden kankaassa ja sen teknologiassa - vaate nimittäin muotoutuu kantajansa päälle, aina hyvin istuvaksi.

Suhtauduin tähän ensin vähän epäilyksellä, sillä kuvissa näkyvä body näyttää henkarilla suunnilleen 7-vuotiaan lapsen uikkarilta. Mutta kyllä, se todellakin sujahti päälle aivan kivuttomasti! Body mukautuu kroppaan ja istuu aivan täydellisesti, ei takerru siihen kuuluisaan muffin topiin ja tuntuu myös tukevan tarvittaessa, olematta kuitenkaan liian tiukka.


Mallistosta harmillisesti löytyy vain kahta kokoa, XS-S ja M-L. Valitsin itse sovittamatta tuon isomman, koska tosiaan henkarilla koko näytti lapsen uimapuvulta, ja olin epäileväinen. Sovitin bodya vasta kotona ja en tiedä, olisiko pienempikin kokoluokka mennyt päälle, kun yleensä olen kokoa S/36.

Toisaalta mulla on pitkähkö selkä, joten olen ihan tyytyväinen tuohon suurempaan kokoon. Ainakin se istuu nyt todella hyvin ja tuntuu sopivan napakalta. Tykkään myös siitä, ettei haarovälissä ole neppareita, niin kuin useissa bodyissa on.


Nyt jään jännityksellä odottamaan, lörpähtääkö body käytössä ja pesuissa sitten liian löysäksi... Toivottavasti ei! Kaiken kaikkiaan ihastuin istuvuuteen, kankaaseen ja malliin niin kovasti, että tilasin juuri samaisen bodyn kahtena mustana kappaleena nettikaupasta. Hyviä perusvaatteita ei ikinä ole liikaa, niistä se toimivin vaatekaappi kuitenkin rakentuu. Pikkuhiljaa alan löytää niitä omia parhaita settejä, omalle kropalle toimivimpia malleja.

Jee!Hain myös postista aivan ihanat Asoksen pool sliderit eli kumimaiset tohvelit, vanhassa kunnon Adidas-mallissa mutta Asoksen omaa mallistoa. Rakastan tällaisia kenkiä niin ulkona kesäillan kauppareissulla kuin sitten rappukäytävässä saunareissullakin - ne on vaan niin älyttömän helpot. Näiden sävy on tosi kaunis puuteribeige, mutta niitä löytyy myös mustina (ostettiin ne Joelle)!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

& KATRI K. 2020