Slider

"Just knowing that you're a badass bitch is just all what life is about."

maaliskuuta 03, 2020

Suurimpana saavutuksena parisuhteessani pidän tällä hetkellä sitä, että olen saanut Joen tykkäämään Kardashianeista. Tai no, tykätä voi olla vähän liian vahva ilmaisu, sillä ei hän Keeping Upia itsekseen katsele ja vain harvoin munkin kanssa, mutta ei enää inhoa tai pidä koko Kardashian-Jennerin perhettä kasana turhanpäiväisiä pintaliitäjiä. Päinvastoin hän totesi yksi päivä, että ”you know what – I take my words back. Now I can see why you like this.” HAH! Tämän voimme siis todeta olevan suuri välietappi matkalla siihen aitoon, oma-aloitteiseen fiilistelyyn.

Hän on myöntänyt Kardashianeiden karsastuksensa johtuneen siitä, ettei hän ihan oikeasti ollut koskaan itseasiassa perehtynyt aiheeseen. Hän ei esimerkiksi tiennyt mitään Kimin lakityöstä ja -opiskeluista, perheen armenialaisesta taustasta ja kaikesta heidän tekemästään hyväntekeväisyystyöstä. Tai siitä minuuttiaikataulutetusta kovasta duunista, jota jokainen perheenjäsen painaa päivästä toiseen. Hän luuli, että Kardashianit menevät samaan kategoriaan kuin Tempparit ja Love Islandit. Olen aivan superiloinen siitä, että olen saanut kunnian sivistää häntä tästä aiheesta, Kardashianit kun on nimittäin mun ehdoton guilty pleasure.


Kyllähän mä ihan oikeasti järjellä tiedän, että kaikki tällainen tv-tuotanto on erittäin käsikirjoitettua. Silti musta on ihanaa antaa itseni upota siihen kuplaan ja fiilistellä sarjaa, sen henkilöitä ja oheisilmiötä, kuten kaikkien näiden perheenjäsenten somekanavia ja yrityksiä. Mikä määrä oikein kunnon ehtaa girl boss -energiaa!

Sarjaa ei muuten pahenna ollenkaan se, että rakastan Los Angelesia yli kaiken. Kardashianeja katsoessa innostun siis jopa niistä pelkistä väliklipeistä, joissa kuvataan vain Hollywood Hillsejä, Santa Monicaa, Calabasasia ja Malibua. Olen käynyt Losissa itse kaksi kertaa (2016 ja 2018), ja siellä käydessä mulla on ollut molemmilla kerroilla niin vahva tunne siitä, että kaikki tässä elämässä on mahdollista. Tämän tunteen vahvasti koettuani en enää yhtään ihmettele sitä periamerikkalaista ajattelutapaa, jonka mukaan Amerikassa ja nimenomaan Losissa ja Kaliforniassa kaikilla unelmilla on mahdollisuus toteutua. Sen todellakin tuntee ilmassa.


Ja jostain syystä aina Kardashianeja katsoessa mulle tulee se sama tunne. Kaikki on mahdollista ja elämään mahtuu monta vaihetta, koskaan ei tiedä mitä vaikka vuoden päästä tapahtuu. Kaikenlaista on näille sisaruksillekin ja heidän perheelleen tapahtunut, and they’re still standing.

Rakastan ja ihailen myös Kardashianeiden lämmintä perhekulttuuria, oli se sitten käsikirjotettua tai ei. Sekä bisneksessä että vapaa-ajalla kaikki seisovat toistensa tukena ja boostaavat toisiaan rajoitta, vaikka eivät aina ihan ymmärtäisi, mistä on kyse! Hauskoja hetkiä on tarjonneet myös Scottin ja Khloen pränkkäilyt, hehe.


Ihailen sitä, miten Kimin yhdestä vuonna 2007 vuotaneesta videosta alkoi tämä valtava, kokonaisen perheen käsittävä bisnes, jota voisi jopa imperiumiksi kutsua. Musta on maailman siisteintä, että jokaisesta perheen lapsesta tuli tosi erilaisen alan yrittäjä. Moni heistä tekee tietysti useampaa eri bisnestä, mutta nyt lyhyesti lueteltuna esimerkiksi Rob keskittyy sukkiin, Khloe denimiin ja urheiluun, Kylie kosmetiikkaan ja ihonhoitoon, Kim pelimaailmaan, meikkeihin ja Skimsiin, Kourtney sisustukseen ja mindfullnessiin, Kendall mallintöihin. En edes tiedä, miten mamager Jenner pitää kaiken tämän kaiken käsissään! Go Kris.

Kunnon fanina multa löytyy Khloen vuonna 2017 kirjoittama kirja Strong Looks Better Naked, Kylie Cosmeticsin huulituotteita sekä Kylie Skinin ihonhoitosetti. Seuraavalla Jenkkien reissulla mun on pakko päästä Nordströmille sovittamaan Skimsiä ja selvittämään, missä voisin kokeilla Good Americania.


Ennen Kardashianeja en ollut koskaan erityisemmin kiinnostunut Yhdysvalloista, en matkakohteena enkä telkkarisarjoissa. Tottakai New Yorkia rakastin monen telkkarisarjan takia, ja O.C. oli yksi lemppareistani, mutta moni matkakohde meni aina Jenkkien edelle.

Nykyään jatkuvasti haaveilen, että meille vielä joskus tulisi mahdollisuus Jenkeissä asua. Luultavasti se tulee jäämään aina vain ajatuksen ja haaveen tasolle (ellei yhtäkkiä voiteta lotossa), mutta onneksi on olemassa Kardashianit, joka tarjoaa mulle sen ihanan kuplan, johon upota ihan vain kotisohvalta käsin.


Esprit wool coat
Burton London (men) jumper
River Island jeans
Vans shoes
Gina Tricot bag

Kuvat Joanna Suomalainen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

& KATRI K. 2020