Slider

VKO 6/2020: Ylen kuvaukset ja synttäriyllätyksiä

helmikuuta 10, 2020

Osallistuttiin telkkarikuvauksiin. Kuvattiin Yle Akuuttiin yhtä jaksoa yhdessä toimittaja Risto Kuusiston kanssa. Jakso tulee ulos muistaakseni huhtikuussa ja voi hitto, että mua jännittää. Risto ei suostunut kertomaan kysymyksiään etukäteen, enkä spontaanisti saanut sanottua juurikaan mitään järkevää, heh! Mä oon enemmän pidemmän sellainen pohdinnan nainen tällaisissa aiheissa, koska analysoin ihan mitä tahansa asiaa nimenomaan puhumalla… Toivon siis, että Ylen leikkaustiimi tekee ihmeitä.


Synttäriyllätys onnistui. Muistatteko, kun suunnittelin Joelle synttärinä pientä yllätystä ja kutsuin salaa hänen parhaan ystävänsä ja tämän tyttöystävän Suomeen? Ylläri meni aivan täydestä ja miehen ilme (ja sitä seurannut kirkaisu, joka hetkeksi seisautti koko ravintolan ihmiset) oli korvaamaton. Onneksi sain sen videolle, jonka jaoin myös Instagramissa.

Kahvittelua ystävän kanssa. Näin pitkästä aikaa Alichiaa, yhtä rakkaimmista ystävistäni. Käytiin pienellä kierroksella Espoon Ainoassa ja istuttiin kakulla Espresso Housessa höpöttelemässä. Mä muuten inhoan pähkinöitä, mutta tätä Espresso Housen hasselpähkinäkakkua rakastan. Weird!


Tallinnan päiväreissulla. Joe halusi esitellä vieraillemme Suomen eteläisimmän kaupungin, eli Tallinnan, joten lähdettiin synttärisankarin toiveesta Tallinnan päiväreissulle lauantaina. Löysin useammat aivan äärettömän hyvät parit farkkuja, score! Kahdet kapeat ja yhdet slim momit, jotka oli ensimmäiset laatuaan mun vaatekaapissa. Mulla on aina krooninen pula alaosista, joten useampi pari hyvin istuvia farkkuja on mulle aivan suurettoman suuri asia. Vielä kun löytäisin uudet ja skarpit kangashousut sekä kynähameen, niin kokonaisuudessaan alaosatilanne näyttäisi aika hyvältä.


Kesäkengät, check. Hain postista aivan ihanat tohvelikengät, joissa varmasti tulen asumaan koko tulevan kesän. Jo kolmen vuoden ajan mun lempparein kesäkenkämalli on ollut juurikin tällainen teräväkärkinen tohvelimalli, eikä ihastukselleni näy loppua. Aiemmin olen omistanut mustat nahkaiset ja mokkaiset yksilöt ja nyt niiden kaveriksi riviin ostin nämä luonnonväriset. Score!


Aurinkoa!! Fiilistelin kauniita aurinkoisia päiviä, joista saatiin nauttia useampanakin päivänä. Ai että, minkä muutoksen se tekee fiilikseen, kun aamulla saa työikkunasta seurata ensin kirkasta auringonlaskua ja kotiin saapuessa koti ei olekaan vielä pimennyt auringonlaskusta johtuen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

& KATRI K. 2020