Slider

Testissä Kylie Skin

helmikuuta 13, 2020

Alkuvuoden aikana olen innostunut kosmetiikasta pitkästä aikaa oikein kunnolla ja panostanut meikkeihin ja ihonhoitoon normaalia enemmän sekä ajallisesti ja rahallisesti. Ihan hassua, miten paljon pieni lisäpuunaus tuo ihan uutta boostia omaan oloon ja fiilikseen itsestä, ja miten moneen elämän osa-alueeseen se oma hyvä fiilis myös vaikuttaa!

Tammikuun suurin kosmetiikkainvestointini oli Kylie Skin Set, joka on Kylie Jennerin perustaman Kylie Skin –brändin kokoelma ihonhoitotuotteita. Setti sisältää kuusi tuotetta: vaahtoavan puhdistusnesteen, pähkinäisen kuorintavoiteen, maitomaisen kasvoveden, kermaisen kosteusvoiteen, vitamiiniseerumin ja silmänympärysvoiteen.

Täydellinen aloituspakkaus siis.


Kunnon Kardashian-fanina (olen nyt yrittänyt istuttaa Joen päähän ajatusta siitä, että jos joskus saadaan tytär, hänestä tulisi North mutta ei kuulemma käy, möyh) olen jo kauan halunnut tämän setin tilata, ja vihdoin alkuvuodesta sen tein, iik! Setti on saanut tosi hyvää palautetta sekä somessa että Kylien omassa verkkokaupassa, ja se ratkaisi ostopäätökseni.

Nyt kun olen tätä koko settiä hetken aikaa käyttänyt, ajattelin tulla kirjoittamaan teille tämän nälkävuoden pituisen postauksen aiheesta. Onnittelut jo etukäteen niille, jotka selviävät postauksen loppuun asti...


Kylie Skin Foaming Face Wash / vaahtoava puhdistusneste

Rakastan kaikkia vaahtoavia tuotteita niin paljon, että mun obsessio ulottuu jopa ABC-huoltoasemien käsisaippuaan. Silti kasvojen puhdistuksessa välttelen vaahtoavia puhdistustuotteita, koska useimmiten ne jättävät ihon inhottavan kiristäväksi ja kuivaksi, puhdistuksen jälkeen levitettävistä kosteustuotteista huolimatta. Kireä ja kuiva iho muistoissani lähdin siis kokeilemaan tätä Kylie Skinin vaahtoavaa puhdistusnestettä, ja se yllätti mut erittäin iloisesti! Tämän tuotteen jäljiltä iho ei nimittäin tunnu tippaakaan kireältä, vaan jopa hieman kosteutetulta - ai että.

Tämä johtunee siitä, ettei tuote sisällä natriumlauryylisulfaatteja, jotka imevät ihosta kaiken sen oman kosteuden ja iholle luontaiset öljyt. Tuotteeseen on myös lisätty kosteuttavia ainesosia, kuten mun ikuisuuslempparia eli hyaluronihappoa, sekä kosteutta sitovaa glyseriiniä ja kiivinsiemenöljyä.

Se todettakoon, että vaikka yhdellä pumppauksella vaahtoa saa kämmenelle suhteellisen ison kasan, ei se vielä ihan puhdista kaikkea meikkiä, ainakaan sellaista keskipaksua meikkipohjaa. Yleensä siis pumppaan iltaisin meikkejä poistaessa tuplamäärän tätä ja vielä mahdolliset pienet viimeiset rippeet poistan Kylie Skin Milk Tonerilla. Aamuisin puhdistukseen riittää yksi pumppaus. En valitettavasti osaa kommentoida, miten hyvin tämä poistaa esimerkiksi ripsivärit, koska itse käytän ripsinpidennyksiä.


Kylie Skin Walnut Face Scrub / pähkinäinen kuorintavoide

Kylie Skinin saksanpähkinää sisältävä kuorintavoide räjäytti internetin kosmetiikkamaailman, kun ihotautilääkärit kommentoivat murskatun pähkinän olevan liian kovaa tavaraa iholle ja naarmuttavan sitä pienenpienillä mikrohaavoilla. Silti Kylie Skinin kuoriva tuote kuitenkin läpäisi ihotautilääkäreiden testit, eikä aiheuttanut 52 henkilön testiryhmässä kellekään ihon pintamuutoksia mikrohaavojen, ihottuman, ihon yleisen rikkoontumisen tai ärtymisen muodossa.

Tuote tuntuukin iholla hienommalta kuin hiekka ja tuoksuu ihanan pähkinäiseltä. Oma ihoni ei ole käytön jälkeen ärtynyt tai punertanut, vaan päinvastoin se on tuntunut aivan silkinsileältä ja hyvinvoivalta. Tietenkään en voi nähdä omaa ihoani mikroskoopilla näin tavallisissa olosuhteissa, mutta sen voin sanoa, että paljon tujumpiakin kuorintavoiteita on tullut käytettyä, ja sellaisia on kaupan hyllyt nytkin täynnä. En siis usko, että tällä tuotteella saa iholleen vahinkoa aikaiseksi, kun muuten huolehtii sen kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. Toisaalta erityisen herkän ihon omaavien kannattaa pitää tämä mielessä.

Kylie itse suosittaa tuotetta käytettävän jopa päivittäin tai ainakin useita kertoja viikossa, mutta itse käyttäisin tuotetta ehkä kerran tai kaksi viikossa. Siihen päälle kuorisin ihon kemiallisella kuorinnalla kerran viikossa, jolloin iho tulisi kuorittua kahdesti tai kolmesti viikossa - kerran mekaanisesti ja kerran kemiallisesti.


Kylie Skin Vanilla Milk Toner / maitomainen kasvovesi

Englanniksi tämän tuotteen nimi on milk toner, enkä oikein osaa sanoa, onko se enemmän puhdistusmaito vai kasvovesi. Samalla se tuntuu olevan kuin todella kevyt kosteusvoide. Sanotaan siis, että se on jotain näiden kolmen väliltä.

Tätä tuotetta odotin ennakkoon kaikista vähiten, koska olen aina ollut vähän laiska käyttämään kasvovesiä ja puhdistusmaitoja. Tämä silti nousi yhdeksi suosikeistani! Tuote sisältää jojoba-, aprikoosi- ja avokadoöljyjen lisäksi skvalaania, jota näkee ihonhoitotuotteissa yhä useammin. Juuri skvalaani luo iholle kosteutetun, pehmeän ja samettisen tunnun ilman rasvoittumista. Skvalaania syntyy ihossa meillä myös omasta takaa ja se on osa ihon hydrolipidikerrosta, eli talikerrosta. Se suojaa ihoa tulehduksilta ja bakteereilta ja sitoo myöskin ihon omaa, luonnollista kosteutta.

Tuote imeytyy nopeasti ja se on alkoholiton ja kosteuttava. Sillä on helppo puhdistaa mahdolliset pienet meikin jäämät, joita iholle on voinut vaahtoavan puhdistusaineen jäljiltä vielä jäädä. Osassa Kylien tuotteista ei ole mitään lisättyä tuoksua, mutta tässä on ja se on kevyen vaniljainen. Tykkään!


Kylie Skin Face Moisturizer / kosteusvoide

Kosteusvoide on koostumukseltaan jännittävä. Se on geelin ja voiteen sekoitus, mutta kuitenkin kokonaisuutena yllättävän raskasta tavaraa. Siitä huolimatta se kuitenkin imeytyy hyvin, eikä jää rasvaiseksi iholla. Kuten Kylie on sosiaalisessa mediassa itsekin mainostanut, voide toimii hyvänä pohjana meikille ja se on kyllä totta. Hieman tahmea iho on paras pohja meikkivoiteelle kiinnittyä.

Pakkaus on aivan ihana ja hygieeninen pumppupullo, joka annostelee voidetta sopivissa määrin. Mulle tosin taisi sattua teknisesti vähän maanantaikappale, pumppua nimittäin saa jokaisella käyttökerralla jumpata aika monta kertaa, ennen kuin voidetta saa ulos. En usko muiden tuotteiden perusteella sen kuuluvan asiaan!

Punaisuuteen taipuvainen ihoni on selkeästi rauhoittunut tämän koko tuotesarjan myötä, ja luulen sen johtuvan osaksi tästä kosteusvoiteesta. Se nimittäin sisältää kosteutta sitovan glyseriinin ja voipuun pähkinästä saatavan sheavoin lisäksi myös rauhoittavaa aloe veraa ja kauraa. Tuotteeseen ei ole lisätty hajusteita, mutta se sisältää appelsiinin kuoriuutetta, mikä luo sille ihanan raikkaan tuoksun.


Kylie Skin Vitamin C Serum / C-vitamiiniseerumi

Yksi lemppareistani tässä paketissa on C-vitamiiniseerumi, joka imeytyy iholle todella nopeasti. Niin nopeasti, että kosteusvoiteen pääsee lisäämään oikeastaan heti perään! C-vitamiini on tässä seerumissa kuulemma pilkottu muotoon, joka parhaiten imeytyy ihoon, ja se mm. kirkastaa ihoa, pistää vauhtia kollageenin tuotantoon ja vahvistaa ihoa ulkoisia ärsykkeitä vastaan.

C-vitamiinin lisäksi tuote sisältää monia eri kosteuttajia, kuten jälleen kerran sitä glyseriiniä, saflorinsiemenöljyä sekä pantenolia, jota käytetään paljon kosmetiikassa ja esimerkiksi haavojen parantumista nopeuttavissa voiteissa. Voiteesta löytyy myös vihreän teen lehtiuutetta sekä ferulahappoa, joka jossain määrin uudistaa auringon vaurioittamaa ihoa, tehostaa antioksidanttien toimintaa ja lisää C-vitamiinin tehoa.

Seerumin tuoksu on sosiaalisessa mediassa kovasti kiistelty, osa tykkää ja osa ei. Tuotteeseen ei ole siis lisätty mitään tuoksua, vaan se tuoksuu siltä kuin sen aineosat luonnostaan tuoksuvat. Tubettaja Shane Dawson totesi Youtubessa seerumin tuoksuvan koirien pekonilta, mutta en voi kyllä yhtyä tähän… :D Mä tykkään tästä tuoksusta, mun mielestä se on ihanan maanläheinen!


Kylie Skin Eye Cream / silmänympärysvoide

Jos joku pakottaisi mut valitsemaan tästä tuotevalikoimasta yhden lempparin, olisi se ehdottomasti Kylie Skin -silmänympärysvoide! Ensinnäkin, tuote on pakattu hyvin toimivaan, hygieeniseen pakkaukseen, jolla voi tarvittaessa annostelun lisäksi myös levittää tuotteen. Siihen ei ole lisätty mitään tuoksua, vaan se tuoksuu siltä miltä sen luonnolliset ainesosatkin tuoksuvat.

Toiseksi, tuote on tehnyt ainakin mun silmänympäryksille todella monia eri asioita! Se on muun muassa vähentänyt turvotusta, vaalentanut tummia silmänalusia (!!!) ja kosteuttanut silmänympärysihoa.

Turvotusta vähentävät tuotteesta löytyvät kofeiini, vihreäteeuute sekä granaattiomenauute. Siihen on lisätty myös C- ja E-vitamiinia, jotka hiljalleen käytössä hieman vaalentavat tummia silmänalusia. Keltainen pigmentti, jota tuotteesta pienissä määrin löytyy, myös taittaa silmänalusten violettia sävyä meikin alla. Score! Kosteutuspuolen hoitaa tuotteeseen lisätty jojoban siemenöljy, joka ei kuitenkaan kosteuta liikaa, eli meikki pysyy sen alla hyvin paikallaan.


Pakkaukset ja hinta

Kylie Skinin pakkaukset ovat mun silmään miellyttäviä ja kauniita katsella, ja fiilistelen näitä kylppärissä kyllä ihan päivittäin! Ihanan simppeliä suunnittelua, kyllä tuo mattapinkki vaan viehättää meikäläistä. Mulla taitaa olla muutenkin käynnissä jokin pinkki kausi, eli siitä voinee syyttää myös tätä hehkutusta… Pakkauksissa on hyvin huomioitu käyttömukavuus ja hygienia, eli turhia purkin sorkkimisia ei tarvita. Mattapintaista muovia on myös miellyttävä käsitellä.

Muutamia miinuksia voisin antaa Kylie Skinille siitä, että pakkaukset ovat tosiaan aika paksua muovia, eli eivät todellakaan sieltä ekologisimmasta päästä. En ole vielä tutkinut muovin merkintöjä, että ovatko ne kierrätettävää laatua vai joudutaanko ne vain polttamaan. Lisämiinuksen voisin antaa tuosta toimimattomasta kosteusvoidepumpusta sekä Milk Tonerin korkista, joka kiireessä sulkiessa saattaa hieman vuotaa.

Hintaa tuotesetille tuli 125 dollaria (n. 114,60 euroa), postikuluille 15 dollaria (n. 13,75 euroa) ja tullit olivat noin 30 euron luokkaa. Kuudelle tuotteelle yhteishinta kaikkine kuluineen Suomeen tilatessa oli siis noin 158 euroa, mikä tekee noin 26,40 euroa per tuote. Jos tulleja ei tarvitsisi maksaa, olisi näillä hintaa n. 21,40 euroa per tuote.


Kokonaisarvio ja ostaisinko uudelleen?

Ostaisin setin uudelleen, vaikka sillä onkin hintaa. Etukäteen odotukseni olivat aika 50-50, että tuotteet ovat varmaan joko tosi hyviä tai sitten ihan peruskamaa. Käytössä ne osoittautuvat onneksi ensimmäiseksi vaihtoehdoksi! Tuotteet tuntuvat oikeasti laadukkailta ja ennen kaikkea omalle iholleni sopivilta.

Ihoni kokonaiskunto on parantunut huomattavasti, ja se tuntuu kimmoisalta ja elävältä. Punaisuus on vähentynyt ja ikuisuustummat silmänalusetkin ovat hieman vaalentuneet. Näihin voi toki rehellisyyden nimissä vaikuttaa sekin, että hoidan ihoa ehkä tavallista uskollisemmin, kun käytän tätä koko settiä saadakseni siitä täyden hyödyn irti. Kokonaisuudessaan epäpuhtaudet iholla ovat kuitenkin vähentyneet ja mikä kaikkein parasta, ihohuokoset nenässä ja silmien alapuolella ovat pienentyneet! Tummien silmänalusten lisäksi se on ollut itselleni ehkä se pahin epävarmuustekijä, mitä omaan ihoon tulee.

Vähän kyllä nuo tullit ärsytti maksaa, mutta edelleen niiden kanssa koin, että tuotteet ovat hinnan arvoisia. Silti kyllä toivon kovasti, että Kylie Skin (ja samoin koko Kylie Cosmetics) joskus laajentaa Eurooppaan, ettei tulleja enää tarvitsisi maksaa, heh...

Onko teillä kokemusta Kylien tuotteista, tai oletteko olleet kiinnostuneita kokeilemaan niitä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

& KATRI K. 2020