Slider

Gold & Pearls

helmikuuta 17, 2020

Mä olen aina vannonut koruissa, vaatteiden metallisissa yksityiskohdissa, asusteiden metalleissa ja sisustuksessa hopean ja valkokullan nimeen. Tosi kauan kulta ja messinki tuntuivat liian keltaisilta ja räikeiltä ja välillä jopa halvalta, oli kyseessä sitten minkähintainen tuote tahansa.

Viime vuosien aikana olen kuitenkin alkanut lipsahdella kultaisten korujen puoleen, ja muuttipa meille myös se messinkijalkainen marmoripöytä. Hopea alkoi yhtäkkiä näyttää omaan silmään vähän kylmältä, erityisesti tätä omaa kalpeaa ihoa ja vaaleita hiuksia vasten. Samoin meidän sisustus on hyvin vaaleasävyinen, ja sisältää valkoista, harmaata ja beigeä. Siihen yhdistettynä hopea ei tuonutkaan kotoisuutta, toisin kuin kulta ja messinki.


Tällä hetkellä tilanne on se, että olen ihan kullan pauloissa, erityisesti helmiin yhdistettynä! Mun korurasian sisältö näyttää tällä hetkellä muun muassa yllä olevalta. Kultakauppojen valikoimissa mallit ovat vielä ainakin toistaiseksi vähän liian vanhahtavia, joten näissä koruissa olen kääntynyt ketjuliikkeiden puoleen.

Omat kullansävyiset helmikoruni olen ostanut muun muassa Snö of Swedeniltä, Asokselta ja Stradivariuksesta.

Kumpaa metallia te fiilistelette enemmän? Entä, yhdistelettekö vaivatta hopeaa ja kultaa? Mulla ei ole ongelmaa käyttää näitä kuvissa näkyviä koruja esimerkiksi valkokultaisen vihkisormukseni parina – päinvastoin, kokonaisuus on ihanan mielenkiintoinen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

& KATRI K. 2020