Slider

Hetket Instagram-kuvien takana (#bestnine2019)

joulukuuta 31, 2019

Monelle Instagramia käyttävälle #bestnine-sivuston käyttö on muodostunut vuosittaiseksi perinteeksi. Sivusto analysoi koko vuoden aikana Instagramissa julkaisemasi kuvat, kuinka monta niitä on, kuinka monta tykkäystä ne saivat ja mitkä kuvat olivat suosituimpia. Musta tää on hauska jokavuotinen perinne monestakin syystä: on kiva ensinnäkin nähdä, millainen sisältö on eniten teidän mieleen ja lisäksi on hauska päästä itsekin muistelemaan mennyttä Instagram-vuotta.

Tänä vuonna omat 9 suosituinta kuvaani näkyvät alla, mutta pelkän esittelyn sijaan ajattelin kertoa teille jokaiseen kuvaan liittyneestä taustatilanteesta.

1. Selfie cashmere-paidassa (170 tykkäystä). Tämän kuvan nappasin saman puolituntisen sisällä, kuin nämä asukuvatkin. Olin muistaakseni matkalla metroon ja tapaamaan äitiäni, osallistumaan pieneen käsityöpajaan jossa itseasiassa väkersin 4. kuvan auringonkukkahökötyksen! Fiilistelin tuota lämpöistä, viime talvena ostettua puuterista cashmere-neuletta noiden housujen kanssa ja olo oli asussa ihanan itsevarma.

2. Hääkuva Töölönlahdelta (163 tykkäystä). Tämä oli ensimmäinen julkaisemani hääkuva Instagramissa tai blogissa, tällä kuvalla yllätettiin ja järkytettiin tutut ja tuntemattomat! Kuvattiin meidän hääkuvat ihanan, ihanan Joanna Suomalaisen kanssa, tämäkin otos on Joannan käsialaa. Kuvattiin ensin Talvipuutarhan puolella ja sitten tässä Töölönlahdella, sitten taas takaisin Talvipuutarhalla. Tämä siksi, koska Joe tarvitsi vessatauon ja Talvipuutarhan ollessa aamupäivän ajan vielä kiinni, joutui herra marssimaan puvussaan lähimpään julkiseen koppivessaan ja se sijaitsi rannan lähellä :D

3. Auringonkukkapellolla (143 tykkäystä). Tämä oli yksi syksyn ihanimmista päivistä. Ajeltiin veljeni ja hänen perheensä kanssa ihastelemaan Helsingin upeita auringonkukkapeltoja ja ottamaan kauniita pariskunta- ja perhekuvia. Joe ja mä kumpikin rakastetaan auringonkukkia, Joe on jopa useaan otteeseen kasvattanut niitä itse! Joku kaunis päivä, kun meillä on oma parveke tai piha, kasvaa meillä kesäisin pitkät rivit auringonkukkaa.

4. Aurinkoa ruukussa (135 tykkäystä). Tämä oli syksyisen käsityöpajan tuotos, osallistuin siihen äitini kanssa. Tämä oli ihan kuin syksy purkissa!


5. Hautausmaakävelyllä (133 tykkäystä).
Rakastetaan Joen kanssa kumpikin hautausmaita ja hautausmailla kävelyitä, ne on niin rauhoittavia ja kauniita paikkoja ja useimmiten niissä on upeita, vanhoja puita. Jätkäsaaressa asuessa käytiinkin koko ajan Hietaniemen suunnilla kävelyillä ja lenkillä. Meidän molempien lemppari on yllättävän pieni ja vaatimaton Tove Janssonin hauta, jossa useimmiten lojuu jostain syystä venäjänkielinen Muumi-kirja. Tämä kuvassa näkyvä puiden kehystämä polku on yksi suosikeistani ja se sijaitsee ortodoksisella puolella.

6. Eka kuva omassa asunnossa (126 tykkäystä).
Tämä vuosi oli isojen uutisten vuosi, nimittäin lokakuisen naimisiinmenon lisäksi ostettiin joulukuussa myös meidän ihka ensimmäinen oma asunto! Tämä kuva taitaa olla kauppojentekopäivän illalta. Jouduin valottamaan pimeässä ja kattolamputtomassa asunnossa otettua kuvaa sen verran, että siitä ei näy keittiön maailman kaunein marmorikuvioinen työtaso ja seinä.

7. Hääkuva Talvipuutarhan edustalla (115 tykkäystä). Toinen julkaisemani hääkuva, ihanan Talvipuutarhan lasirakennuksen edustalta. Jos tarkkaan katsoo, niin meidän välistä näkyy se patsaspää ja vähän eka pohdittiin Joannan kanssa, että onkohan tässä otetut kuvat patsaan vuoksi ihan hölmö ideakin, mutta mä rakastan tätä kuvaa. Rakennus on niin kaunis, suukko ja onni aitoa - lisäksi rakastan kuvia, joissa on symmetriaa. Portailta juostiin sisälle jo vikkelään, kun tihkusade yltyi ja viimeisetkin kiharani suoristuivat :D

8. Synttärikuva (111 tykkäystä).
Elokuussa täytin 28 vuotta! Nämä kemut järjestettiin meidän Jätkäsaaren kodin 9. kerroksen kattoterassilla, joka oli asukkaiden vapaasti vuokrattavissa. Ihanat ruusukultaiset synttäripallot sain ystävältäni Heiniltä, jolla on usein tapana yllättää meikäläistä aivan ihanilla ilmapalloilla! Ihana Heini. Tuota terassia tuli muuton jälkeen heti jo kova ikävä, siellä on vietetty monet kivat tapahtumat synttäreistä valmistujaisiin ja polttareihin. Näkymät sieltä kantavat heittämällä yli Lintsin!

9. Selfie (107 tykkäystä). Tämän selfien otin aivan superonnellisen illan aikana. Mentiin kyseisenä perjantaisena iltapäivänä töiden jälkeen Joen kanssa Kiasmaan ihastelemaan sitä karvaista ja värikästä Shoplifterin Nervescape VIII -näyttelyä ja sen jälkeen illalliselle. Täydellinen treffi-ilta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

& KATRI K. 2020