Slider

Olohuoneen syyspäivitys

lokakuuta 30, 2019

Aikamoinen pyörremyrsky on pyörinyt meidän olohuoneessa ja keittiössä tänä kesänä ja syksynä. Varmaan osa lukijoista muistaa mua kesällä vaivanneen kovan asuntokuumeen, jonka takia hengailin joka päivä Oikotiessä ja Etuovessa. Käytiin jopa katsomassa yhtä asuntoa pohjoisemmassa Helsingissä ja asunto oli itsessään aivan ihana, ei vain osattu nopealla aikataululla sitten luopua tästä etelästä.

Ihan pikkiriikkisen välillä edelleen harmittaa, mutta halutessamme eiköhän vastaavia mahdollisuuksia satu kohdalle tulevaisuudessakin. Asuntokuumekin helpottui kun päädyttiin vähän uudistamaan sisustusta.


Se on tosi jännä, miten siihen ihan samaan kotiin ja sen tunnelmaan voi vaikuttaa ihan vain muutamilla valinnoilla, jotka ei ole millään tavalla rakenteellisia! Nyt on kotona ihan eri fiilis olla ja viettää aikaa, kun ollaan laitettu sitä syksyn myötä uusiksi.


Meidän keittiö ja olohuone on siis yhtä avointa tilaa, jossa ollaan vähän vaihdeltu kalusteiden paikkoja sekä hankittu uusia kalusteita ja sisustusjuttuja. Kuvissa näkyvä valkoinen lipasto oli aiemmin keittiön puolella huonetta, mutta hankittiin keväällä sinne Ikeasta kaksi harmaata HAVSTA-kaappia säilytystilaksi.

Meidän keittiön säilytystilat on siis täysin olemattomat ja esimerkiksi kaikki kuiva-aineet ja blenderin on aiemmin joutunut säilyttämään ihan muissa kaapeissa ympäri asuntoa... Sanomattakin selvää on, että keittiötavarat oli kiva saada siirrettyä keittiön maaperälle, jee! Samalla lipasto siirtyi toiselle puolelle huonetta olohuoneen seunustalle ja se sopii sinne mielestäni tosi kivasti.


Olohuoneessa uusimpia juttuja ovat OX Denmarqin marmoripöytä messinkisillä jaloilla, sekä Fanni K:n ihanainen villamatto, jonka raahasin kotiin Habitaresta. Se on maailman vaikein imuroitava ja vaatii siinä mielessä vähän extrahuolenpitoa, mutta on jokaisen siihen käytetyn minuutin arvoinen.

Ja aivan ihanan tuntuinen jalkojen alla viikonlopun pitkinä aamuina, ai että!


Olen ollut pienessä sisustustavaralakossa nyt pari vuotta, kun kauan ajattelin, etten halua ostaa enää vuokra-asuntoon mitään, mikä ei varmuudella pääsisi käyttöön sitten joskus tulevassa omistusasunnossa. Nyt kuitenkin päätin, että asumisesta on meillä oikeus nauttia täysin siemauksin näin vuokrallakin, ja annoin itselleni luvan ostaa pitkästä aikaa uusia koristetyynynpäällisiä. Halusin eri sävyisiä ja tekstuurisia beigejä tyynyjä täydentämään maton kaunista sävyä ja nyt olohuoneessa on eri printeistä huolimatta mielestäni aivan ihana tunnelma.

Mitä mieltä te olette näistä uudistuksista ja onko siellä syyskodit jo kunnossa? :)

2 kommenttia:

  1. Kaunis, yksinkertainen sisustus - just mun makuun!

    https://hohtavaelamani.blogspot.com/?m=1

    VastaaPoista

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

& KATRI K. 2020