Slider

Eka yhteinen video: 5 kysytyintä kysymystä

lokakuuta 29, 2019

Hiphei, vihdoin viikonloppuna kuvattiin ensimmäinen yhteinen video Joen kanssa! Editoin sen eilen töiden jälkeen ja voi pojat, että se oli kivaa hommaa, oli kivaa haastaa itseään. Olen ihan aloittelija videoiden käsittelyssä ja varmaan tämä lopputulos on monelle Youtubea ahkerasti käyttävälle vähän "ööö", mutta itse olen jo innoissani suunnittelemassa lisää videoita ja googlaamassa hauskoja kikkoja editoimiseen. Kanavani nimi on Katri Konderla.

Joskus 2011-2013 vuosina kyllä kuvasin Youtubeen pari videota, mutta silloin vloggausta ei oltu edes varmaan keksitty ja videoita ei editoitu mitenkään, ne vaan iskettiin tubeen. Vuosien ajan olen siis pääasiassa muokannut blogiin vain valokuvia ja on aivan ihanaa oppia paljon uutta nyt myös videoiden muodossa! :)Pakko on myöntää, että naurettiin koko ilta sille, miten jäisiä tällä videolla ollaan - Joe varsinkin on tosi jännittynyt kun vertaa hänen oikeaan olemukseensa tosielämässä. Parahdin myös hiuksilleni, kun videon ekaa kertaa näin ja Joe oli sitä mieltä, että hän ei näytä omalta itseltään - miten sitä aina onkin helppo olla niin itsekriittinen. Hetki mietittiin, että kuvataanko koko setti uudelleen, mutta päädyttiin julkaisemaan tämä. Seuraavilla videoilla rentoudutaan sitten :)

Kertokaa ihmeessä, mitä mieltä olette ja millaista sisältöä toivoisitte videomuodossa multa ja meiltä? Suunnitelmissa on ainakin sokkomaistattaa Joella suomalaisia "herkkuja", kheh kheh... ;)

2 kommenttia:

 1. Kommentoin nyt urakalla kaikkeen tässä :D Mutta eikä, mikä söpöliinivideo! En kyl ymmärrä mitä vikaa sun hiuksissa oli, just ihanat! Eikä Joekaan vaikuttanu mitenkään jäätyneeltä.
  Nauratti niin paljon toi Muumi-juttu, koska Muumit yhdisti myös mun ja mun nykyisen (englantilaisen) poikaystävän :D Puhuttiin niistä tosi paljon etukäteen ja sit sen varjolla järjestettiin toiset treffit (ensitreffien jälkeen) joilla katottiin Muumeja suomeks enkkutekstityksien kanssa (koska suomalainen versio on vaan paras). Muumeissa on vissiin jotain taikaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahahaha ihana :D Muumit yhdistää ympäri maailman!!

   Kiitos <3

   Poista

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

& KATRI K. 2020