Slider

Halloween 2019 ja maailman paras asuidea

lokakuuta 31, 2019

Iloisen karmivaa halloweenia kaikille! Kuinka moni teistä viettää tätä pyhäinpäivän aattoa jollain tapaa täällä Suomessa? Mä olen pienestä asti fiilistellyt halloweenia ja mua on aina harmittanut, ettei sitä vietetä Suomessa yhtä isosti kuin Briteissä ja Jenkeissä. Heti syyskuusta lähtien joka ikinen vuosi isken silmäni ja kynteni kaupoissa kaikkeen oranssimustaan ja kiiltävään ja kauheaan, ah. Virallista All Hallows' Eveä vietetään vasta tänään, mutta ihan käytännön syistä pidettiin meidän vuosittaiset kurpitsajuhlat jo viime lauantaina.

Mulla on ollut tapana joka vuoden lokakuussa järjestää nämä karmivat pirskeet ja ensi vuonna koittaa 10. vuosi, jolloin näitä kemuja järjestän - silloin täytyy kehittää jotain erikoisen siistiä!


Pölypeiliselfie...


Pöytiin katettiin mm. verenpunaista boolia, sipsiä, popparia, dippejä, pilkottuja kasviksia, hämähäkki-cocktailpiirakoita, kurpitsa-mokkapaloja, reunoista palaneita Hopeatoffee-kaurakeksejä (buu) ja karkkia.


Harmitti kauheasti, että meille tuli tosi kiire ja en ehtinyt virittää puoliakaan halloween-koristeista, joita meillä on. Joka vuosi hankin jonkin uuden koristeen tai kaksi ja kun säilön ne vuodeksi huolella, pystyy samoja käyttämään useamman kerran ihan helposti. Esim. kuvissa näkyvät paperiköynnökset on olleet katossa jo parina vuonna! Juhlien ei siis tarvitse aina automaattisesti tarkoittaa hirveätä määrää jätettä. :)

Tämän vuoden lisäys koristelaatikkoon oli tuo upea kranssi Prismasta. Eikö muuten myös ollut maailman siistein idea Joelta laittaa tuo irtokäsi kirjoituskoneen päälle ja kirjoittaa siihen Hohto-elokuvan tyyliin "all work and no play makes jack a dull boy"?


Meidän tai siis ainakin mun pukeutuminen oli tänä vuonna aika floppi. Meillä tuli jotenkin aivan älytön kiire juhlavalmisteluiden kanssa, enkä ehtinyt yhtään paneutua omaan asuuni... Kovasti oli ajatuksena pukeutua corpse brideksi ja groomiksi, lopulta mentiin ylläolevilla kokonaisuuksilla :D

Mutta hei, sentään nappasin Lidlistä mukaani nuo hämähäkkisukkikset ja onhan tuo viime vuonna H&M:ltä ostamani kurpitsapanta nyt ihan äärettömän söpö.


Ostettiin silloin syyskuussa Koiramäen Pajutallin kurpitsafestareilta näitä kemuja varten kurpitsa kaiverrettavaksi, ja se säilyi jääkaapissa tähän asti todella hyvin. Säilytettiin sitä siis jääkaapissa ehjänä ja kaiverrettiin vasta juhlapäivänä.


Ystävälläni Lauralla oli ehdottomasti maailman paras halloweenasu: hän oli tehnyt sen itse, vanhasta rikkoutuneesta sateenvarjosta. Siis vitsi miten siisti idea, kaikki oli koko illan tuosta ihan fiiliksissä! :D


Telkkarista soitettiin alkuun erilaisia playlistejä mutta vaihdettiin se jossain vaiheessa Youtubesta löytyvään 10 tunnin kestoiseen takkavideoon. Toimii!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

& KATRI K. 2020