Slider

Valkoinen mekko ja to do -listoja

heinäkuuta 03, 2024

Kuka muu halajaa itselleen kaikenlaisia mahdollisia projekteja kotona? Itselläni on taas sellainen kasa hoidettavia asioita, etten edes tiedä mistä aloittaa :D Odotan niiden kaikkien kanssa myös sitä, että Joe lähtee ensi viikolla Hollantiin kaverinsa luokse, jolloin mulla on käty eli kämppä tyhjänä ja jotenkin helpompi keskittyä esimerkiksi remontointiin. Laitoin kaikki odottavat jutut yhdeksi listaksi puhelimeen, ja siitä löytyy mm. väliovien maalausta ja ehkä niiden kahvojen vaihto (jos osaisin sellaisen tehdä), seinien paikkailua ja maalattavia kohtia, maalattavia listoja ja ikkunakehyksiä, eteisen maalaus, makkarin patterin maalaus, kylppärin hyllyjen asennus, Vinted-projektin loppuun saattaminen ja ties mitä muuta. Näiden lisäksi kesken on pari eri taulua ja virkattava peitto, eli ei taida tulla mitenkään tylsää!

Mä olen meistä kahdesta se meidän pienen perheen remppari, koska isäni on maalari ja remonttimies, ja olen pienestä asti näitä juttuja opetellut hänen seurassaan. Joekin kyllä osaa ja tekee, mutta kaikista eniten tykkään touhuta yksin silloin, kun hän on niin sanotusti poissa jaloista :D Olen kuitenkin tosi harvoin kotona yksin, ellei Joe ole käymässä esimerkiksi kotimaassaan, niin nämä rempat aina kasaantuvat odottamaan noita reissuaikoja. Nyt aikomukseni on saada kaikki nuo jutut tehtyä ennen Joen paluuta Hollannista, jotta pystyn itsekin rentoutumaan pian sen jälkeen koittavalla kesälomallani paremmin. Olisi kiva aloittaa loma niin, ettei joka puolella kotona ole keskeneräisenä roikkuvia juttuja :)

valkoinen-kesamekko-pukeutuminen-inspiraatio-kesapukeutuminen-hermes-oran-summer-outfit-1 valkoinen-kesamekko-pukeutuminen-inspiraatio-kesapukeutuminen-hermes-oran-summer-outfit-2 valkoinen-kesamekko-pukeutuminen-inspiraatio-kesapukeutuminen-hermes-oran-summer-outfit-3 valkoinen-kesamekko-pukeutuminen-inspiraatio-kesapukeutuminen-hermes-oran-summer-outfit-4 valkoinen-kesamekko-pukeutuminen-inspiraatio-kesapukeutuminen-hermes-oran-summer-outfit-5 valkoinen-kesamekko-pukeutuminen-inspiraatio-kesapukeutuminen-hermes-oran-summer-outfit-6 valkoinen-kesamekko-pukeutuminen-inspiraatio-kesapukeutuminen-hermes-oran-summer-outfit-7 valkoinen-kesamekko-pukeutuminen-inspiraatio-kesapukeutuminen-hermes-oran-summer-outfit-8

Zara dress
Hermes sandals
H&M bag

Olen metsästänyt tätä kuvissa näkyvää mekkoa kaksi vuotta erilaisilta kirppisalustoilta, kunnes vihdoin huhtikuussa metsästys tuli päätökseensä Vintedissä. Tämä on varmaan tyttömäisin vaatekappale, jonka tällä hetkellä omistan, se on niin hempeä ja romanttinen kaikkine yksityiskohtineen! Olen yhdistellyt sitä tässä kesällä sekä ruskeisiin että mustiin asusteisiin, kummatkin sopivat yhtä kauniisti.

Kuvissa oleva laukku oli ihan mielettömän nopea ostopäätös keväällä H&M:llä, kun olin kaverin seurana kaupoilla pyörimässä. Olin juuri silloin laittanut tilaukseen nämä Hermesin sandaalit, ja heti näin niiden mielessäni olevan ihan täydellinen pari. Kummassakin toistuu tuo samantapainen muoto, joka sandaaleissa on tietysti H-kirjain ja tuossa laukussa vähän sitä muistuttava punos. Mitä olette tästä matchista mieltä? :)

Onko teillä kesken mitään kotiprojekteja? :D

Seuraa myös Instagramissa: @katrikonderla
Tilaa kanava Youtubessa: Katri Konderla
Kuvat by Jenni, editointi minä

2 kommenttia:

  1. Näyttää niinkuin olisi "samaa sarjaa" laukku ja kengät! Sopiipa täydellisesti tuossa mekossa olkapäiden rypytys sinun olkapäiden kanssa, näin ompelijana kun tulee katsottua suht tarkasti :D Istuu siis mekko sinulle enemmän kuin hyvin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis eikö olekin priima pari, ja noissa sandaaleissakin on valkoista tikkausta reunoissa vaikkei kuvissa näykään :D Ja kiitos kovasti, mietin nimittäin omaan silmään että onko yläosa vähän liian leveä mulle ja olisiko kuitenkin pitänyt ostaa pienempi koko, mutta pelkäsin sen olevan sitten liian lyhyt helmasta, kun tämäkin on jo sillä rajalla :D Kiitos! 💕

      Poista

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

& KATRI K. 2020