Slider

VLOG: Hermés & Gucci

huhtikuuta 16, 2024

UNBOXING-gucci-and-hermes-oran

2 kommenttia:

 1. Meillä on aivan erilainen kenkämaku, mutta olipa ihana kattoo nää unboxingit! 😍 Guccin kengät ovat ehdottomasti laadukkaimmat kengät, mitä omasta kenkäkokoelmastani löytyy - aivan jumalaiset jalassa, vaikka korkoa on 11cm. 🥰❤️ Ihanat hankinnat teit kesäksi, molemmat parit ovat kauniit ja ihan siun tyyliin sopivat, mitä olen joitain siun asupostauksia lukenut.

  Ja heii, jos siuta hirvittää sisäänajo Hermesin kenkien osalta, niin nykyään saa sellaista nahan pehmennys / venytysainetta suutareilta ja cittareista. Se nopeuttaa kenkien pehmenemistä ja sisäänajoa todella paljon! Myös nihkeät lämpimät sukat auttavat sisäänajossa, muutamia kertoja on tullut hengailtua kotona uudet kengät jalassa, nihkeiden sukkien kanssa. 😁

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihanasta kommentista ❤️ Ja mahtava kuulla hei, että Guccin korotkin on mukavat, koska olen pohtinut jonkin klassisen parin hankintaa jossain vaiheessa, mutta koen monesti korkokengät niin älyttömän epämukaviksi. Ja mahtava vinkki tuo pehmennysaine, oon joskus siitä kuullut mutta olin sen ihan täysin unohtanut, täytyypä harkita sen hankintaa!!

   Poista

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

& KATRI K. 2020