Slider

Kevään viimeinen takkiasu

huhtikuuta 17, 2024

Kuka muu on ihan valtavan innoissaan kesäisin, kun saa pakata talvitakit pois varastoon ja hakea trenssit ja muut kevyemmät takit tilalle? Olen henkeen ja vereen ihan hullu takkimuija, ja vaikka syksyisin talvitakit on ihana kaivaa takaisin esille ja käyttöön, niin kyllä niistä tulee aina talvella saaneeksi pienen yliannostuksen :D Menneenä viikonloppuna pakattiin Joen kanssa meidän talvitakit sitten ullakolle, ja vitsit miten eteisen kaappi hengittääkään (ja sulkeutuu kunnolla...) kun "kaikki muhkea" poistui. Kaivoin samalla valmiiksi esiin kesäkengät, ihan sandaaleita myöten! Ihanaa.

Talvirenkaatkin täytyisi vaihtaa pian pois, mutta olen vain niin vainoharhainen noiden yöpakkasten kanssa, niitä kun ennusteiden mukaan tulee täällä etelässäkin tällä viikolla. Sitten kuitenkin tuntuu pahalta ja syylliseltä ajaa asfaltilla nastoilla... Oletteko te jo uskaltaneet vaihtaa renkaat? Eiköhän ensi viikon alussa heti reissun jälkeen vaihdeta mekin. Odotan jo kovasti ensimmäisiä ajeluita talvella hankitulla autollamme, koska tähän mennessä ollaan huristeltu sillä vain talvirenkailla - vitsi se varmaan tuntuu ja liitää kevyesti sitten ilman nastoja, ah.

balmuir-wool-coat-outfit-coach-tabby-26-bag-outfit-1 balmuir-wool-coat-outfit-coach-tabby-26-bag-outfit-2 balmuir-wool-coat-outfit-coach-tabby-26-bag-outfit-3 balmuir-wool-coat-outfit-coach-tabby-26-bag-outfit-4 balmuir-wool-coat-outfit-coach-tabby-26-bag-outfit-5 balmuir-wool-coat-outfit-coach-tabby-26-bag-outfit-6

Balmuir coat
H&M teddy jumper
Stradivarius Petite trousers
Puma sneakers
Coach bag

Tässä postauksessa tulee mitä luultavammin kevään viimeinen villakangastakkiasu, ja seuraavat ovatkin sitten takittomia tai trenssien kera, jee! :) Nämä postauksessa näkyvät beiget housut ovat muuten tismalleen samat kuin edellisen asupostauksen musta pari, ne joita kehuin maasta taivaisiin. On niin ihanaa, kun meille lyhykäisillekin typyille löytyy nykyään housuvalikoimaa niin paljon paremmin kuin ennen. Pitkiä housuja voi toki aina lyhentää, mutta usein malli tai jokin housujen kiva yksityiskohta muuttuu sitten radikaalisti niin, ettei design ole oikeasti sitten enää sama.

Iloista keskiviikkoa teille kaikille!

Seuraa myös Instagramissa: @katrikonderla
Tilaa kanava Youtubessa: Katri Konderla
Kuvat by Jenni, editointi minä

2 kommenttia:

  1. Kaunis hymy siulla! 💖 Ihanan klassinen asu ja kieltämättä on ollut huippua kaivaa kevyemmät takit käyttöön. Viime yönä tosin satoi 10cm lisää lunta, mutta josko se kevät kohta tulisi tänne Suomeenkin. Jotenkin tää talvi on ollut superpitkä, tännepäin Suomea pysyvät lumet tulivat jo lokakuussa ja alkaisi kieltämättä talvi jo riittää. 😅🙈

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos kovasti, olipa kauniisti sanottu 🥰 Siis ihan kauheaa tää takatalvi, mutta hoin jo huhtikuun alussa Joelle, että kyllä sieltä vielä yksi takatalvi vähintään tulee, koskaan ne ei vielä huhtikuun alussa täysin ole ohi... Ja sanopa muuta, tuntuu ihan ikuisuudelta!

      Poista

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

& KATRI K. 2020