Slider

Yksi talven lempiasuista ja salitreeneihin paluu

helmikuuta 20, 2024

Jihuu, vihdoin eilen sain palattua salille 16 päivän tauon jälkeen! Niin ihana fiilis, kun tauko on nyt vihdoin katkaistu. Nimittäin jos treenien väliin tulee itselläni pitkiä taukoja syystä tai toisesta, koen ihan todella vaikeaksi sen takaisin pääsyn rutiineihin. Eilenkin jouduin kirjaimellisesti melkein itkien pakottamaan itseni sinne, mikä kuulostaa aika kamalalta ja niiiin epäterveelliseltä, mutta koska tunnen itseni, tiedän, että se vaatii aina tuon vähintään yhden henkisin väkivalloin tehdyn kerran :D Sen jälkeen into palaa kuin itsestään. Joskus se vaatii 2-3 kertaa, mutta aina pää pääsee siihen lopulta mukaan.

Tein kauan niitä Maikki Marjaniemen rasvanpolttotreenejä, mutta olen pikkuhiljaa siirtynyt ihan yleiseen yläkropan ja alakropan kahtiajakoon, mikä tuntuu tällä hetkellä sopivalta ja hyvältä. Joka kerta teen lisäksi vatsoja. Vielä selkä pitäisi saada implementoitua tähän kokonaisuuteen, erityisesti alaselkä kaipaisi vahvistamista. Käyttekö te salilla ja jos käytte, millaista treeniä siellä teette? :)

beige-houndstooth-coat-beige-chanel-flap-outfit-all-beige-white-outfit-1 beige-houndstooth-coat-beige-chanel-flap-outfit-all-beige-white-outfit-2 beige-houndstooth-coat-beige-chanel-flap-outfit-all-beige-white-outfit-3 beige-houndstooth-coat-beige-chanel-flap-outfit-all-beige-white-outfit-4 beige-houndstooth-coat-beige-chanel-flap-outfit-all-beige-white-outfit-5

New Look coat
ICIW leggings
Arket beanie
H&M teddy jumper
H&M boots
Chanel bag

Kuvissa näkyy yksi koko talven lempiasuistani. Koska olemme kaikki tottuneet Suomessa pyyheltämään kauhean synkissä ja mustissa, pimeyteen hukkuvissa kokonaisuuksissa, tuntuu tällainen kokovaalea niin kivan freesiltä ainakin omaan silmääni. Olen opetellut pitämään tällaisia vaaleita kokonaisuuksia talvella vasta ihan viime vuosina, ja kyllä se vitsit piristää omaa mieltä kovasti!

Takki on usean vuoden takaa (ehkä 2021?) New Lookin talvimallistosta, ja kaikessa uniikiudessaan se kerää kehuja melkein joka kerta, kun sitä käytän. Tykkään tosi paljon tuosta klassisen kukonaskelkuvioinnin ja kylmän beigen yhdistelmästä, se on samaan aikaan klassinen ja kuitenkin freesi :) Mitä mieltä olette tästä asukokonaisuudesta?

Iloista viikon jatkoa teille kaikille!

Seuraa myös Instagramissa: @katrikonderla
Tilaa kanava Youtubessa: Katri Konderla
Kuvat by Jenni, editointi minä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

& KATRI K. 2020