Slider

Harry Potter -standup & neulemekko saappailla

helmikuuta 22, 2024

Eilen suunnattiin Joen kanssa kauan odotetulle standup-keikalle Bottalle, kun Harry Potter -teemaista showta tekevä Pascal Hausberger toi esityksensä Suomeen. Itsehän olen aivan hullu Harry Potter -fani! Opin aikoinaan Viisasten kiven avulla lukemaan, koodailin teininä Potter-aiheisia nettisivuja, olen käynyt HP-maailmoissa ja -studioilla Lontoossa ja Kaliforniassa useaan otteeseen, kierrän kaikki mahdolliset HP-kaupat aina läpi ja useita vaatteitakin noilla grafiikoilla olen omistanut ja loppuun asti reikiintyneiksi käyttänyt :D Odotin siis keikkaa tosi, tosi kovasti.

Joe on puolestaan varmaan maailman ainoa brittimillenniaali, joka ei ole lukenut kaikkia noita kirjoja :D Hän omistaa ne kaikki kyllä, ja on lukenut niistä kolme ja puoli ensimmäistä, mutta loput (eli just ne parhaat ja aikuisempaan makuun sopivat) on vielä lukematta. Hän silti lähti kanssani keikalle, ja meillä oli ihan tosi kiva ilta. Koomikko itse vastaanotti jokaisen vieraan, ja jakoi jokaiselle ranteeseen omaa tupaa edustavan hohtorannekkeen. Vessoihin oli kannen alle liimattu Myrtin kuvia, ja ilta oli täynnä näitä vastaavia hauskoja pieniä yksityiskohtia. Törmättiin sattumalta entiseen työkaveriini vaimonsa kanssa, niin tauot rupateltiin yhdessä. Harry Potter -settien sekaan Pascal heitteli ns. perusaiheita, mikä teki koko showsta myös vielä viihdyttävämmän! :)

black-wool-coat-grey-jumper-dress-boots-ysl-sunset-medium-bag-outfit-1 black-wool-coat-grey-jumper-dress-boots-ysl-sunset-medium-bag-outfit-2 black-wool-coat-grey-jumper-dress-boots-ysl-sunset-medium-bag-outfit-3 black-wool-coat-grey-jumper-dress-boots-ysl-sunset-medium-bag-outfit-4 black-wool-coat-grey-jumper-dress-boots-ysl-sunset-medium-bag-outfit-5 black-wool-coat-grey-jumper-dress-boots-ysl-sunset-medium-bag-outfit-6

New Look jumper dress
H&M Premium wool coat
Esprit gloves
New Look boots
Saint Laurent bag

Eilinen standup-asuni oli muuten sattumalta vähän kuin muunnelma tästä kuvien asusta, heh. Omistan tämän saman neulemekon myös mustana ja beigenä, ja laitoin Bottalle päälle mustan version näillä samoilla saappailla. Takiksi nappasin sinne niskaan mustavalkoisen kukonaskeltakkini ja kultametallisen Saint Laurentin Loulou-laukun.

Olen tänä talvena innostunut tosi paljon pitkien neulemekkojen ja pitkien saappaiden yhdistelmästä, jossa polvea ei näy välistä ollenkaan. Jokin tässä lookissa viehättää tosi kovasti, eikä vähiten siksi, että alle voi sukkisvihaaja helposti sujauttaa legginsit ilman, että kukaan huomaa... Mitään en myönnä :D

Iloista loppuviikkoa teille kaikille!

Seuraa myös Instagramissa: @katrikonderla
Tilaa kanava Youtubessa: Katri Konderla
Kuvat by Jenni, editointi minä

2 kommenttia:

  1. Miten Pascal Hausberger upposi, kiinnostaisi kanssa mennä katsomaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä hauska! Sekoitti sopivasti ns. normistandupia Potter-juttujen sekaan. Hän kiertää tuon shown kanssa eri maissa, tämä taisi olla ainoa Suomen keikka mutta ehkä joskus tuo sen tänne uudelleen!

      Poista

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

& KATRI K. 2020