Slider

Villakankainen bikertakki ja pikkujoulusuunnitelmia

marraskuuta 23, 2023

Korona-aikana eli viime vuosina ei ole tullut järjestettyä kotona minkäänlaisia juhlia, vaikka olen aikuisiällä tykännyt ahkerasti järjestää kaikenlaisia hippaloita synttäreistä halloweeniin ja jouluun. Siispä olikin jo aika järjestää pitkästä aikaa pikkujoulut, joita vietetään kavereiden kanssa meillä lauantaina :) Odotan ihan tosi kovasti tuota päivää, kun pääsen näkemään paria ystävääni tosi tosi pitkästä aikaa. Aion leipoa muutamia juttuja ja keitellään Joen kanssa oikein peribrittiläiset mulled winet tietysti myös!

Otin perjantain suosiolla saldovapaaksi töistä, kun ylitöitä on syksyllä kertynyt sen verran paljon - on paljon kivempi siivota, leipoa ja suunnitella juhlia rauhassa ja käydä hoitamassa kauppareissu jo päiväsaikaan eikä iltapäivän ruuhkassa. Koristella meillä ei sinänsä tarvitse, kun joulukuusi on jo pystyssä, mutta siivota kyllä, hehe. Täytyy myös uudelleen bunny broofata makkari, jotta puput voivat siirtyä halutessaan sinne rauhaan juhlavierailta.Massimo Dutti jacket
H&M jumper
New Look leather leggings
Vamsko boots
Yves Saint Laurent bag

Nämä asukuvat olivat vielä jääneet postaamatta blogin puolelle, Joe napsi nämä meikäläisestä Mikkelissä samalla kun käytiin kaupungilla. Ruska oli tuolloin oikein upeimmillaan, ihan hassua miten nopeasti puut lopulta kaljuuntuivatkin!

Kuvien takki on hankinta loppukesältä Massimo Duttista, ja olen kyllä ihan äärimmäisen ihastunut tähän. Joka kerta tätä käyttäessä tosin pohdin, pitäisikö irroittaa nuo olkapäiden remmit ja napit, mutta sitten päädyn pitämään ne vielä. Tiesittekö muuten, että noiden alkuperä tulee sotilaallisista tarkoituksista, jolloin napit estivät ammuspusseja, aseita ja sen sellaisia putoamasta olkapäältä? Opin tämän vasta joskus viime vuonna.

Onko teillä tänä vuonna edessä pikkujouluja? :)

Seuraa myös Instagramissa: @katrikonderla
Tilaa kanava Youtubessa: Katri Konderla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

& KATRI K. 2020