Slider

Arkea rennossa perusasussa

marraskuuta 20, 2023

Heisulivei ja ihanaa uutta viikkoa! Vaikka teen toimistotyöaikaa arkisin maanantaista perjantaihin, tykkään maanantaista silti yllättävän paljon. Viikonloppu saisi toki olla kolmipäiväinen, en yhtään sellaista vastaan mutisisi, mutta valtaosa maanantaipäivistä tuntuu aina uudelta alulta, mikä on kiva juttu. Maanantait myös menee töissä aina tosi nopeasti. Erityisesti nyt loppuvuodesta tuntuu, että ehdin näistä ohitse juoksevista viikoista rekisteröidä tasan maanantain, keskiviikon ja perjantain, ja tiistaita ja torstaita ei ehdi edes huomata, heh. Niin tämä syksyn kiireisyys vaan yllättää joka vuosi.

Olin viime viikolla isossa työtapahtumassa ja viikonloppuna kaksissa eri joulunavajaisissa, ja nyt olen kipeänä. Koronatestit yksi toisensa jälkeen onneksi näyttävät negatiivista, mutta en ihmettelisi, jos olisin noissa suurissa ihmisjoukoissa viime viikolla onnistunut sen nappaamaan. Kävittekö te missään juhlistamassa joulukauden avausta viime viikonloppuna? Olin kokislipittäjänä ja -fanina ihan kikseissä Rautatientorille lauantaina tuodusta kokisrekasta, hehe.

all-black-outfit-3 all-black-outfit-2 all-black-outfit-1

H&M jumper
New Look jeans
Converse shoes
Obuca Iris bag

Kuvien asu on oikein kunnon arjen univormu: farkut, iso neule, laukku ja tennarit. Tällaisessa kombossa hiihtelen menemään suurimpana osina päivistä. Nämä kuvat ovat yli kuukauden takaa, kun vielä tarkeni nilkat paljaana. Teininä menin nilkat paljaana ympäri vuoden (vanhempien katseilta piilossa), mutta nykyään en enää jaksa vaivautua palelemaan :D

Ihana Obuca Iriksen laadukas nahkalaukku on löytö Montenegron reissulta toukokuussa. Olen käyttänyt sitä tässä syksyllä enemmän crossbodyna, kun taas kesällä fiilistelin lyhyttä hihnaa. Helposti muunneltavat laukut on aina tosi jees!

Iloista uutta viikkoa teille kaikille! ♥

Seuraa myös Instagramissa: @katrikonderla
Tilaa kanava Youtubessa: Katri Konderla
Kuvat by Jenni, editointi minä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

& KATRI K. 2020