Slider

Matkasuunnitelmien muutos ja kukonaskeltakki

marraskuuta 09, 2023

Meidän piti tänään lähteä mieheni kanssa yhdessä Tukholmaan kolmeksi yöksi, mutta hän sairastui, eli lähdenkin sitten itsekseni. Harmittaa ihan tosi, tosi paljon, mutta ei näille mitään voi. Samalla peruuntui myös ystäväni reissu Helsinkiin, hän oli nimittäin perheineen tulossa meille pupuvahdiksi. Yritän nyt päästä irti tästä harmituksesta ja nauttia reissusta, onneksi olen sinänsä hyvä matkustamaan itsekseni ja nautin siitä kyllä :) On yllättävän rentouttavaa reissata itsekseen, kun ei tarvitse huomioida reissukaverin toiveita ja voi mennä vain sinne, minne nokka näyttää.

Lauantaille sovin jo treffit vanhan ystäväni kanssa, hän asuu nykyääm Tukholmassa eikä olla nähty varmaan ainakaan kymmeneen vuoteen. En edes oikeasti muista, milloin viimeksi! Mennään lauantaina yhdessä syömään ja siitä sitten museoon, ihan tosi kiva juttu. Tukholmaan on luvattu koko loppuviikon ajaksi sadetta, eli pakkasin vaatteiden osalta mukaan pelkät selviytymistavarat lämpimänä ja kuivana pysyminen edellä, enkä kuvittelekaan pukevani mitään sen erikoisempaa kuin leggareita ja neuleita :D Tosin toivon, että se maaginen sateenvarjon mukaan pakkaaminen johtaisi jälleen kerran siihen, että sade väistyisikin...

houndstooth-winter-coat-leather-shorts-chanel-flap-outfit-1 houndstooth-winter-coat-leather-shorts-chanel-flap-outfit-2 houndstooth-winter-coat-leather-shorts-chanel-flap-outfit-3 houndstooth-winter-coat-leather-shorts-chanel-flap-outfit-4

Forever New coat
New Look shorts
Vagabond shoes
Celine belt
Chanel bag

Kuvien asu on yksi suosikeistani varmaan ikinä! Metsästin vuosikausia sitä täydellistä kukonaskelkuvioista takkia, ja vihdoin 2022 syksyllä löysin tämän kuvien yksilön Forever New -merkiltä. Sillä oli aika paljon hintaa ollakseen keinokuituvoittoinen, mutta odotin kärsivällisesti alennusmyyntejä, joista lopulta nappasin sen -60 % alehintaan. Yleensä suosin villakangastakeissa oikeaa villaa tai cashmerea, mutta sallin nyt materiaalipoikkeuksen tämän takin suhteen, kun se oli tyylillisesti täysin sellainen, jota jo tosiaan vuosia etsin. Tätä ei tule myöskään käytettyä yhtä usein kuin klassisia yksivärisiä malleja, jolloin takin ei tarvitse kestää yhtä suurta kulutusta, kuin vaikka klassisen mustan villakangastakin.

Olen muuten aina pohtinut, miksi suomeksi tämän kuosin nimi on kukonaskel, kun englanniksi se on houndstooth tai dogtooth eli koiranhammas? :D En nyt osaa kommentoida, miltä tuo kuvio noista vaihtoehdoista eniten näyttää, heh.

Nyt lähden nauttimaan minilomasta, eli palataan viimeistään ensi viikon puolella - adios!

Seuraa myös Instagramissa: @katrikonderla
Tilaa kanava Youtubessa: Katri Konderla
Kuvat by Jenni, editointi minä

3 kommenttia:

 1. Voi hitsi, että sun miehellä on ollut tänä syksynä huono tuuri reissujen kanssa :( Kiva että sä pääsit kuitenkin lähtemään :)

  Hei täällä ruudun takana kun on toinen takkimuija, niin olisi mahtava nähdä sulta sellainen koontipostaus kaikki takkini! Sellaista olen itsekin kaavaillut tekeväni, mutta mä veikkaan että oma takki "kokoelma" kyllä kalpenee sun rinnalla :D

  Mukavaa reissun jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis älä muuta sano!! Tää syksy on ollut ihan onneton kaikkien sairasteluiden kanssa, ollaan kumpikin koko ajan kipeänä mutta ärsyttävästi vuorotellen :( Ja voi vitsi miten kiva postausidea! :D Täytyy miettiä, tekisinkö sen kuvina blogiin vai videona Youtubeen. Takit best <3 Ihanaa uutta pian alkavaa viikkoa sulle!

   Poista
  2. P.S. Bloggerissa jokin bugi, niin en saa kommentoitua nimellä... t. Katri

   Poista

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

& KATRI K. 2020