Slider

Palmikkoneule ja nahkashortsit

lokakuuta 27, 2023

Pitkästä aikaa asupostausta kehiin, jee! Asuja on kyllä tullut ikuistettua kuviin, mutta en ole kerta kaikkiaan ehtinyt postauksia kirjoittaa so the shame is on me. Lokakuu on hurahtanut pian ohitse ihan hirmuista vauhtia, juurihan tämä kuukausi vaihtui? Meidän remontin alustakin on kohta kaksi kuukautta, ja se on edelleen kesken, apua... Totuuden nimissä tilanne ei ole niin paha, vaan ihan loppuviilausta vailla valmis. Vielä viimeiset maalipiiperrykset ja lattialistojen sahaus ja kiinnitys, sitten on valmista, ai vitsit! En malta odottaa sitä hetkeä, kun saadaan kotona pakattua pois kaikki maalipöntöt, remppakamat ja työkalut, ja päästään nauttimaan seesteisestä ja mieleisestä lopputuloksesta.

Olen viimeisen viikon ajan hakenut vaihtelua remontille ja käynyt sen sijasta ahkerasti läpi keittiönkaappeja ja karsinut astioitamme, joita meillä on ihan liikaa. Voi kun astioille olisi jokin samanlainen alusta kuin Zadaa, en haluaisi vuokrata myyntipöytää vain sekalaisten mukien, lasien ja lautasten vuoksi. Täytyy pohdiskella, mikä olisi paras myyntikanava näille.

cable-knit-jumper-leather-shorts-palmikkoneule-nahkashortsit-1 cable-knit-jumper-leather-shorts-palmikkoneule-nahkashortsit-2 cable-knit-jumper-leather-shorts-palmikkoneule-nahkashortsit-3 cable-knit-jumper-leather-shorts-palmikkoneule-nahkashortsit-4

New Look jumper
New Look leather shorts
Vamsko boots
Saint Laurent bag

Tämä upea palmikkoneule on saatu viime vuonna joululahjaksi anopilta. Hän pyytää aina meitä valitsemaan itse netistä mieleisiämme vaatteita, ja ostaa meille sitten niitä joululahjaksi. Tämä neule oli yksi linkkaamistani lahjavaihtoehdoista viime vuonna, ja se on kyllä ihan todella kaunis :) Rakastan neuleen kuviointia ja sitä, että eri kokoisten palmikoiden lisäksi siinä on noita vaakaraitoja. Vielä, kun tässä olisi pituutta lisää vaikka 10-15 cm, niin tämä olisi aivan täydellinen, mutta iloitsen siitä korkeavyöröisten alaosien kanssa näinkin.

Olen edelleen aivan hullaantunut näistä viime vuonna hankkimistani Vamskon Annabel-bootseista. Käytin niitä ihan todella ahkerasti koko viime vuoden, kertaakaan en kaatunut tai palellut, ja ne ovat laadultaan edelleen kuin uudet. Joka pennin arvoinen sijoitus siis.

Aivan ihanaa viikonloppua teille kaikille!

Seuraa myös Instagramissa: @katrikonderla
Tilaa kanava Youtubessa: Katri Konderla
Kuvat by Jenni, editointi minä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

& KATRI K. 2020