Slider

Vajaamittaiset nahkahousut ja alpakkaneule

syyskuuta 25, 2023

Vitsi kun viikonloput hurahtaa ohi niin mahdottoman nopeasti! Mennyt viikonloppu oli rentouttavin pitkään aikaan, vaikka kropan hiljaisten tuntemusten perusteella olen ehkä tulossa kipeäksi. Lauantaina saatiin Joen kanssa edistettyä kotiprojektia hyvin, reivttiin mm. kattoproppuja irti, kitattiin niiden reikiä, käytiin läpi tavaralaatikoita ja sen sellaista. Kävin vihdoin myös hoitamassa rempan jälkeisiä Ikea-palautuksia ja chillattiin ilta juustolautasen äärellä. Ihan parasta!

Eilen käytiin Jennin kanssa kuvaamassa, tosin keikka ei ollut ihan parhaasta päästä... Hiukset sulivat jo ensimmäisen puolituntisen aikana, kiitos aamun kaatosadekuurojen, ja tuuli yltyi lopulta niin mahdottomaksi, että meidän oli pakko luovuttaa. Aina ei voi onnistua! Keskustasta kotiin tullessa olo oli niin voimaton, että loppupäivän vaan makasin sohvalla ja sängyssä yltyvän kurkkukivun kanssa, pääkään ei oikein toiminut. Ihana Joe siivosi sillä aikaa keittiön ja kylppärin ja imuroi olohuoneenkin.

leather-culottes-kitten-heels-chanel-flap-bag-outfit-1 leather-culottes-kitten-heels-chanel-flap-bag-outfit-2 leather-culottes-kitten-heels-chanel-flap-bag-outfit-3 leather-culottes-kitten-heels-chanel-flap-bag-outfit-4

H&M Premium alpaca jumper
H&M faux leather culottes
New Look heels
Chanel bag

Tämä asu on viikon takaa, tosin olen käyttänyt kuvien kokonaisuutta useampaan otteeseen jo. Nämä maailman mukavimmat korot ovat New Lookilta! Matala kitten-korko takaa niiden mukavuuden, näitä ei edes huomaa jaloissa. Kantapään neliömuoto tuo vähän extraa muuten klassiseen malliin :) Vielä kun joskus löytäisin tismalleen samanlaiset nahkaiset versiot, näiden satiinipinta ei nimittäin varmastikaan ole ikuinen vaikka yritänkin varjella näitä kolhuilta ja sateelta jne.

Keinonahkaiset vajaamittaiset housut löysin Kierrätyskeskuksesta kesällä, kun oltiin ystäväni Heinin kanssa kirpparikierroksella. Ensin naurettiin näille, seuraavassa hetkessä sanoin Heinille, että "kokeilen näitä läpällä, mutta et sitten anna mun ostaa näitä" ja tässä sitä ollaan :D Nämä on mielestäni tosi hauskat ja hyvä vaihtoehto esim. satiinihameelle, erityisesti korkojen kanssa! Conssienkin kanssa näyttivät mukavan rennoilta. Eli tässä sitä taas ollaan näiden ensivaikutelmieni kanssa.

Ihanaa uutta viikkoa teille kaikille!

Seuraa myös Instagramissa: @katrikonderla
Tilaa kanava Youtubessa: Katri Konderla
Kuvat by Jenni, editointi minä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

& KATRI K. 2020