Slider

Rento collariasu

syyskuuta 15, 2023

Iloista perjantaita! Tämä viikko on suorastaan liitänyt ohitse töiden ja kotihommien parissa, ja käytiin myös maanantaina kuvaamassa Jennin kanssa. Olen aivan fiiliksissä kaikesta syyspukeutumisesta, se vaan on mun forever favourite sesonki neuleineen, nahkaelementteineen ja asusteineen, ahh. Muutamat kesällä kuvatut asut on muuten vielä postaamatta blogin puolelle, ja voi olla, että niin ne nyt jääkin. Instagramiin (@katrikonderla) olen kuitenkin postannut kaiken kesällä kuvatun, jos ne kiinnostaa esim. reissupukeutumisen inspiraationa :)

Sunnuntaina olisi ajatus suunnata Joen kanssa yhdessä Habitareen, jonne Messukeskus ystävällisesti lahjoitti minulle pääsylipun. Tykkäättekö te käydä messuilla? Tykkään yleensä joka vuosi kurkata läpi Habitaren, I love men, Matkamessut ja Kirja- ja ruokamessut! Habitaresta olen joka vuosi kotiuttanut jotain, kynttilöistä mattoihin, heh. Tänä vuonna messujen teema on Yhdessä, ja odotan näytteilleasettajien osalta erityisesti mm. A.S. Helsingöä, Annoa, Cover Storya, Hakolaa, Luhtaa ja koko sitä antiikin ja vintagen puolta!

ysl-loulou-medium-outfit-converse-1 ysl-loulou-medium-outfit-converse-2 ysl-loulou-medium-outfit-converse-3 ysl-loulou-medium-outfit-converse-4

H&M sweatshirt
ICIW leggings
Converse shoes
Saint Laurent bag

Tässä asussa olen hiihtänyt suurin piirtein alkukesästä asti asioilla, kotona ja kävelyillä, se vaan käy joka paikkaan ja on aina niin mukava päällä. Löysin tämän ihanan freesin collarin kirppikseltä Mikkelistä muistaakseni kesäkuussa. En käytä kovinkaan paljon värejä, mutta tämä ihana vaalean viileä minttu on tarpeeksi neutraali omaan makuuni!

Sain vähän aikaa sitten kyselyä lyhyelle ihmiselle sopivista treenitrikoista ja voin kyllä hyvin suositella näitä I can I willin Nimble-malleja! Nämä on vielä erikseen suunniteltu niin, että ne voi turvallisesti leikata lahkeista lyhyemmiksi! Olen itse 158 senttiä pitkä, ja alunperin tilasin nämä juuri tuon leikkausominaisuuden vuoksi, mutta en lopulta päätynytkään leikkaamaan yhtikäs mitään, kun pituus oli hyvä juuri näin. Nämä trikoot ovat suht hintavia, mutta laadukkaita eivätkä valu päällä, ja somesta löytyy usein joku 20 % alekoodi, eli olen ajoittanut omat tilaukseni noihin kamppiksiin :)

Aivan ihanaa viikonloppua teille kaikille!

Seuraa myös Instagramissa: @katrikonderla
Tilaa kanava Youtubessa: Katri Konderla
Kuvat by Jenni, editointi minä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

& KATRI K. 2020